Neda Ukraden

Napitak koji Neda (73) sprema za 2 minuta i pije svako jutro, ubrzava metabolizam i topi naslage

Autor:

03.05.2024 08:58

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Napitak Nede Ukraden najbolji za ubrzanje metabolizma, odmah ćete poželeti da ga isprobate



Neda Ukraden (73) i dalje ima figuru na kojoj joj mnoge dame zavide, a ako je suditi po tome koliko vodi računa o svom telu, izgleda da se to neće uskoro promeniti.

Pevačicin izgled je rezultat kombinacije treninga, zdrave ishrane, ali i napitak Nede Ukraden jedan je od glavnih krivaca za njenu fenomenalnu liniju.

Petar Đorđević

 

Naime, napitak Nede Ukraden koji savršeno ubrzava metabolizam svako jutro je na njenom meniju, a verujemo da ćete posle ovog teksta sigurno poželeti da isprobate.

- Jutro počinjem čašom mlake vode u koju nacedim pola ili ceo limun, i dodam kurkumu.

Popijem veliku šolju turske kafe bez šećera i za to vreme pročitam poruke, pogledam vesti, a potom odradim jutarnje vežbe – otkrila je jednom prilikom pevačica kako počinje dan.

Pročitajte Ni suknja, ni pantalone - Neda Ukraden pokazala vitke noge, ali svi gledaju u njen struk

Potom slede vežbe od kojih Neda godinama ne odustaje.

- Već godinama gotovo svako jutro radim vežbe za telo, kao i vežbe disanja. Ne odlazim u teretane, zbog mog posla koji podrazumeva stalna putovanja, propalo bi mi članstvo u svakoj.

Umesto toga, gde god se nalazila, u kojoj god hotelskoj sobi bila, prostrem peškir na pod i petnaestak minuta radim sklekove i trbušnjake – ispričala je Neda svojevremeno.

Komentari. (0)

Loading