Severina

Nekad zgodna i mršava, a danas: Severina Vučković više ne izgleda isto (foto)

Autor:

03.05.2024 17:59

Foto: Luka Šarac

Foto: Luka Šarac

Severinina kilaža u centru pažnje, komentari ne prestaju



Severina Vučković ponovo je u centru pažnje. Sve češće se pojavljuje na javnim događajima, a njeni stajlinzi bacili su u zaborav probleme sa kojima se ne tako davno suočavala.

Budući da je oduvek važila za jednu od najzgodnijih pevačica, nova Severinina kilaža nije prošla nezapaženo, a komentari na račun njenog izgleda ne prestaju. 

Jelena Balić

 

Muzička zvezda nedavno je održala spektakularan koncert, a mnogi su primetili i to da Severinina kilaža više nije ista. 

Na velikoj sceni pevačica se pojavila u ležernom stajlingu - beloj majici, farmerkama i belim patikama. Kosa uvijena u blage talase i diskretna šminka stavile su u prvi plan njenu prirodnu lepotu. 

Pročitajte Ležala sam na onkologiji - Severina se prisetila kroz šta je prošla nakon porođaj

Ipak, Severinina kilaža privukla je pažnju javnosti, a mnogi su primetili da ima koji kilogram više.

Instagram

 

"Prelepa i prezgodna žena", "Ležeran stajling ti odlično stoji", "Nema ti ravne", samo su neki od komentara fanova kojima Severinina kilaža očigledno ne smeta. 

Podsećanja radi, ovo nije prvi put da pevačica ima problema sa viškom kilograma. Ona se, naime, pre dve godine opustila kada je ishrana u pitanju, o čemu je javno govorila. 

- Htela sam obući stare haljine, ali jedna dobra vest, Severina se udebljala - otkrila je pevačica za hrvatski RTL tokom koncerta na Velikoj ljetnoj pozornici u Opatiji. 

Komentari. (0)

Loading