Sanja i Nemanja

Sanja Kužet u poodmakloj trudnoći neće stati pred matičara: One nam ne dozvoljavaju

Autor:

01.05.2024 09:45

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Trudna Sanja Kužet progovorila o venčanju, ovo su detalji



Trudna Sanja Kužet uživa u ljubavi sa svojim izabranikom Nemanjom Živojinovićem, sa kojim ima sina Strahinju. Njih dvoje čekaju drugo dete koje uskoro treba da dođe na svet.

Voditeljka iza sebe već ima jedan brak, a iako je ljubav ogromna i sa Nemanjom ima divan odnos, oni još uvek nisu napravili veliko svadbeno veselje.

Boško Karanović

 

- Drugi put nisam obukla venčanicu... Ne zato što nismo moj sadašnji partner i ja želeli da do toga dođe, nego prosto neki splet čudnih okolnosti...

Otkako smo se spojili, mi stalno nešto stvaramo, gradimo, planiramo i non-stop nam se nešto dešava, zaista nismo imali predaha da se bavimo venčanjem – izjavila je nedavno Sanja za „Blic“.

Pročitajte Brak je pukao posle samo godinu dana - Sa njim je Sanja Kužet dobila prvog sina

Onda su nas sve ostale životne stvari i okolnosti zapravo naučile da je mnogo bitnije sve to drugo što radimo nego sam taj jedan čin i taj dan. Tako da ne bežimo od toga, ko zna, možda će se to desiti u nekom trenutku, ali i ovako nam je sjajno, ne mora - dodala je voditeljka.

Sanja je otkrila da je Nemanja nije osvojio na prvu, naprotiv, u početku joj uopšte nije bio zanimljiv.

- Upoznala sam ga kad sam imala 21 godinu. Počela sam da radim na televiziji, on je imao 23, slučajno smo se upoznali na jednom letovanju na Kritu, to je bila družina, oni muškarci krenuli na letovanje, sestra, ja, drugarice krenule na letovanje.

Oni se svi tu nešto međusobno muvali, smuvali, ali on i ja nismo... On je tu nešto kao pokušavao, međutim uopšte mi nije bio interesantan - ispričala je Sanja jednom prilikom i dodala:

Boško Karanović

 

- Mi smo se družili i posle nekog vremena započeli neku vezicu,  koliko je to mogla da bude vezica u tim godinama, i zaista je kratko trajala. Nije bilo vredno pominjanja.

Međutim, deset godina kasnije, kad se meni sve u životu izdešavalo turbulentno, pošto je ta družina i dalje opstala, povremeno se tako viđala, on mi se tu nametnuo kao osoba koja je bila uporna.

Pročitajte Sanja Kužet pred porođaj na meti komentara, trudna žena u četrdesetoj ovako izgleda

- Izgleda da su zaista kod mene nekako uvek dobijali oni najuporniji priliku da se družimo, da pričamo pa onda da procenim, da vidim da li tu dalje ima nekog štofa za dalje i hemije pre svega.

Kada sam Nemanju videla ponovo, nakon deset godina, bio je potpuno druga ličnost, već izgrađen muškarac, formirana ličnost. On sa 23 godine i tada, to su zaista dve potpuno različite osobe, tako da smo imali jedan nov početak.

On je verovao da je to to, da ćemo uspeti i da treba da damo šansu.

 

Komentari. (0)

Loading