Vilijam i Kejt

Rastaće se zbog njene bolesti? Ovakva budućnost čeka Kejt i Vilijama

Autor:

01.05.2024 10:26

Foto: Toby Melville - WPA Pool,Getty Images via Guliver

Foto: Toby Melville - WPA Pool,Getty Images via Guliver

Brak princa Vilijama i Kejt Midlton važio je za skladan, da li je bolest to promenila?



Brak princa Vilijama (41) i Kejt Midlton (42) oduvek je važio za skladan.

Par je ljubav počeo još tokom studijskih dana, te prošao dosta toga zajedno, i dobio troje dece, a sada je njihov brak po mišljenju mnogih na testu.

Chris Jackson/Getty images

 

Naime, mnogi smatraju da bi teški trenuci kroz koje princ i princeza trenutno prolaze zbog njene bolesti mogli da se negativno odraze na njihov odnos, odnosno da bi čak moglo da dođe i do razvoda, a evo šta o tome kaže astrologija.

Njih dvoje su 29. aprila obeležili 13. godišnjicu braka, a tom prilikom, poznati astrolog uradio je analize njihovih karata rođenja i otkrio da je njihova kompatibilnost neosporna.

Pročitajte Princ Vilijam potpuno slomljen, progovorio o Kejt - Nije uspela!

Rođen 21. juna 1982. godine, princ Vilijam je Rak, dok je princeza Kejt, rođena 9. januara 1982. godine, Jarac. Uprkos tome što su polarno suprotni znakovi, ova dva se veoma dobro dopunjuju, posebno u pitanjima koja se tiču doma, tradicije i porodičnih vrednosti.

Kompatibilnost Kejt Midlton i princa Vilijama zasnovana na planetarnom poravnanju

Princ i princeza od Velsa imaju vezu koja je stabilna i harmonična, kombinujući negujuće kvalitete Raka sa Jarčevom istrajnošću. To je partnerstvo izgrađeno na prijateljstvu, međusobnom poštovanju i nepokolebljivoj podršci.

Romantična i intimna kompatibilnost Kejt Midlton i princa Vilijama

Mesec princeze Kejt u Raku je u konjunkciji sa severnim čvorom sudbine princa Vilijama, što može značiti snažnu vezu ukorenjenu u emocionalnoj sigurnosti. Ovo poravnanje potvrđuje sudbinu njihove zajednice, sugerišući da im je suđeno da dele duboku emocionalnu vezu i podržavaju jedno drugo na njihovim životnim putevima, piše Glossy.rs.

Njih dvoje su bili katalizatori za emocionalni rast u međusobnim životima, što takođe doprinosi produbljivanju njihove romanse, posebno kada se ima u vidu njihov zajednički severni čvor i mesečev znak, Rak.

Sunce princeze Kejt i Venera takođe zauzimaju prvu kuću princa Vilijama, što je često snažan pokazatelj fizičke privlačnosti, jer može postojati jaka magnetna privlačnost i divljenje između obe strane.

Chris Jackson/Getty Images

 

- Kad god je Kejt bila u sobi, Vil je očigledno obraćao pažnju na nju - rekla je za People o hemiji kraljevskog para Laura Varšauer, studentkinja iz Sent Endruza koja je živela u istoj studentskoj sobi kao i oni.

Značajan zaključak u kompatibilnosti kraljevskog para je usklađivanje između Venere princeze Kejt, koja predstavlja šarm i privlačnost, i Vilijamovog Merkura, koji simbolizuje komunikaciju i intelektualnu stimulaciju. Ova harmonična sinergija sugeriše intelektualnu vezu i zajedničku zahvalnost za radoznali dijalog.

Pročitajte 13 godina kasnije - Otkrivena tajna venčanice Kejt Midlton (foto)

Prinčev Merkur je u Blizancima, poznat po svom brzom stilu komunikacije, i dopunjuje intelektualnu Veneru njegove žene u Vodoliji, koja prirodno ceni mentalnu stimulaciju. Ova sinergija sugeriše harmoničan odnos i živu razmenu ideja.

Brak princa Vilijama i Kejt Midlton - šta još zvezde otkrivaju

Princ i princeza od Velsa dele zanimljivu vezu između Saturna i Neptuna, koja kombinuje osećaj praktičnosti i idealizma u pristupu para finansijama i pitanjima karijere. U ovom konkretnom slučaju, Kejt donosi osećaj discipline i strukture, dok Vilijamov Neptun dodaje sloj saosećanja i velikodušnosti.

Sve u svemu, to je odlična sinergija za zajedničku izgradnju čvrstih temelja, dok istovremeno vraćate svojoj zajednici i ostvarujete pozitivan uticaj u svetu.

Na primer, kao deo Kraljevske fondacije „Princ i princeza od Velsa”, par je dodelio više od dva miliona funti za podršku britanskoj zajednici na prvoj liniji i mentalnom zdravlju nacije 2020, prenosi pomenuti medij.

Komentari. (0)

Loading