Dragana Katić

Najveći praznik Dragana Katić dočekuje u njegovom zagrljaju, srce je konačno na mestu

Autor:

03.05.2024 20:29

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Veliki petak Dragana Katić ove godine drugačije obeležava



Veliki petak Dragana Katić voli da obeleži u krugu porodice, međutim, ove godine tradicionalno farbanje jaja neće se odvijati u porodičnom domu u Beogradu.

Ata Images

 

Naime, na Veliki petak Dragana Katić će biti na relaciji Nemačka-Beograd, budući da jedan od njenih sinova već nekoliko godina živi u Berlinu. 

Pročitajte Odiše toplinom i elegancijom - Dragana Katić renovirala stan na Karaburmi, slobodno zavirite (foto)

Ona je, naime, prvim letom otputovala kod sina Bobana, ali će se kasno večeras vratiti u srpsku prestonicu kako bi sa drugim naslednikom provela najradosniji hrišćanski praznik

- Ove godine idem kod sina u Berlin. Ofarbaću jaja kod Bobana u stanu, pa ćemo počastiti njegove drugare sa kojima deli svoj život tamo. Oni ne slave Vaskrs kada i mi pravoslavci.

Provešću lep Vaskrs sa mladim, perspektivnim, divnim ljudima koji dele život sa mojim detetom. Poneću potom i jaja i uputiti se ka Beogradu. Vraćam se uveče, pa ću biti sa drugim sinom, Bojanom.

Njima je šestog, na Đurđevdan, rođendan, pa ćemo se putem video poziva čuti sa Bobanom koji radi i nije u mogućnosti da bude ni za Vaskrs ni za rođendan u Beogradu - otkrila je voditeljka za Blic.

Pročitajte Obrok koji ne goji - Punjene paprike bez mesa po receptu Dragane Katić

Veliki petak Dragana Katić provodi u radosti i veselju, a fanovi se nadaju da će po povratku objaviti fotografiju uskršnjih jaja koje je ove godine dekorisala uz Bobanovu pomoć.

Komentari. (0)

Loading