Sanja Marinković

Možete i vi: Sanja Marinković (50) praktikuje ovo i ima struk kao tinejdžerka

Autor:

10.05.2024 18:15

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Izgled Sanje Marinković fenomenalan je zahvaljujući dvema ključnim stvarima



Verujemo da ste iznenađeni činjenicom da Sanja Marinković ima 50 godina. Osim podataka u ličnoj karti, gotovo da je ništa drugo ne odaje.

Od samih početaka emisije „Magazin In” voditeljka ima vitku liniju, a kako stvari stoje, izgleda da će tako biti još dugo. Pa, u čemu je tajna izgleda Sanje Marinković pitate se?

Antonio Ahel/ATAImages

 

Ona je neko ko veoma vodi računa kako se hrani, a svojevremeno je podelila i koje namirnice se tačno nalaze u njenom jelovniku.

- Stvarno mislim da je važno da se neguješ, da radiš na sebi. Volim ženama da kažem da nikad nije kasno za novi početak, da li je reč o ljubavi, majčinstvu, karijeri… Mislim da je svako vreme pravo vreme – istakla je Sanja jednom prilikom.

Pročitajte Posle razvoda dugo je čekala novu ljubav, Sanja Marinković priznaje - Muškarac život čini lepšim

- Volim pravilnu ishranu i sve manje jedem meso. Poslušala sam neke mudrije od sebe i uglavnom jedem sirovu hranu. Zapravo, ne jedem ništa.

Mislim da sam pre 15 godina u restoranu naručila glavno jelo, to uopšte ne radim, ne naručujem i ne jedem glavna jela, radije naručim malo startera.

I nije to odricanje, ja u tome uživam, našla sam neki sistem koji mi odgovara. Treniram, ujutru ne jedem ništa, popijem samo sok, posle kafu i oko 13 h prvi put unesem hranu – rekla je ona.

Moram da kažem da već deset-petnaest godina ne jedem žumanca, već samo belanca. Unesem tako samo protein, žumanca sam skroz izbacila. I kad pravim kajganu, pravim je samo od belanaca – otkrila je Sanja u emisiji „Praktična žena”.

Pročitajte Nedavno je proslavila 50. rođendan - Izgled Sanje Marinković svi komentarišu

Osim ishrane, voditeljka revnosno vežba, a sada je sa svojim pratiocima podelila novi trening kojim je veoma zadovoljna.

- Moj novi nindža trening - poručila je Sanja i kao dokaz koliko je efikasan priložila sliku sa nikad užim strukom.

Instagram

 

Sanja trenira četiri puta nedeljno, a osim takozvanog „nindža treninga” praktikuje i jogu, koja joj omogućava da pronađe unutrašnji mir i povrati pozitivnu energiju.

Komentari. (0)

Loading