Deichmann

Retro, šik, moderne, udobne i trendi: Cipele koje morate imati ovog proleća i leta

Autor:

25.04.2024 16:30

Foto: Deichmann promo

Foto: Deichmann promo

Nova kolekcija Deichmann je pravo osveženje, spoj klasike i neprolazne mode



„Žena sa lepim cipelama nikada ne izgleda ružno”, rekla je čuvena Koko Šanel.

Zato, bilo da idete na maturu, svadbu ili u sasvim običnu šetnju, pravo je vreme da sebe počastite novim parom obuće. Ali ne baš bilo kojim!

Prolećne i letnje kolekcije dolaze uvek kao pravo osveženje jer pružaju kontrast tamnim tonovima, težim teksturama i slojevitom oblačenju. Ako tragate za originalnim, kvalitetnim i više nego trendi modelima, imamo sjajan predlog za vas!

Deichmann promo

 

Elegantne cipele sa visokom potpeticom, udobne mokasine, papuče sa dve kopče, visoke platforme, baletanke ili klompe, koje će upotpuniti vaš autfit i ostaviti snažan utisak na druge, možete naći u Deichmann radnjama.

Nova, moderna, Deichmann kolekcije za proleće-leto 2024. godine je stigla!

Pogledajte je zajedno sa nama!

Deichmann promo

 

Vesele boje

Iako modnim svetom više ne dominiraju žive boje i pastelne nijanse, ne moramo ih otpisati!

Sandale, papuče, mokasine i moderne mini-torbice nadmeću se s majkom prirodom ko će pokazati jarkije boje – od crvene boje maka do plave boje teksasa, slatkaste ružičaste, lila i zelene kao limeta – za upečatljive odevne kombinacije.

Deichmann promo

 

Prirodna elegancija

Skladne prirodne boje kao bež, kaki i krem, zajedno sa crno-belim kontrastima, u odevne kombinacije koje ćemo nositi ove sezone unose dašak elegancije. Istaknuti detalji dolaze u nežnoj tirkiznoj boji ili suptilnim, šarenim uzorcima u hipi stilu.

Dizajn je usmeren na posebne oblike i prirodne detalje kao što su kopče i tkani uzorci s većim rupama. Materijali kao pluta i rafija dodatno podsećaju na leto.

Deichmann promo

 

Deichmann ih je spojio sa delikatnim torbicama ili pletenim cegerima – od minimalističkih do šarenih ili sa zgodnim detaljima poput naramenica ukrašenih perlicama – kako biste proveli prijatan dan na jezeru ili šetajući obalom uveče.

Deichmann promo

 

Retro šarm sa novim dizajnom!

Nešto novo, plus istovremeno nešto staro i kvalitetno.

Obuća koja spaja udobnost sa klasičnim šarmom nikada neće izaći iz mode, a nova Deichman kolekcija vraća nas u vreme kada su patike bile više od obične obuće.

Deichmann promo

 

Da retro estetika ide u korak sa prolećnim avanturama jasno se ogleda u najpoznatijim „Adidas” i „Nike” patikama koje su simbol izražavanja, slobode i stila.

Kul retro dizajn i sportske patike, po mogućnosti potpuno bele, ukrašene detaljima u sveže zelenoj, ljubičastoj i pastelnoj ružičastoj boji ili sa debelim đonovima, podići će svaku odevnu kombinaciju na viši nivo stila.

Cipele koje se pamte

Upadljive i ekstravagantne chunky patike idealno se kombinuju sa sportskim torbama, elegantnim rančevima i većim torbama za kupovinu koje imaju više spoljnih i unutrašnjih džepova - savršenim za čuvanje svih važnih sitnica koje su mamama potrebne.

Deichmann promo

 

Koje god patike iz Deichmann kolekcije da izaberete bićete primećeni, stilizovani i u trendu.

Prefinjene salonke – udobne, a šik

Prefinjene salonke, baletanke ili mokasine sa kaišićima spadaju u najotmeniju obuću ovog proleća i leta. 

Lake su za nošenje, ali i za kombinovanje - odlično idu uz lepršavu haljinu, pa je vreme pripreme za izlazak u grad svedeno na svega nekoliko sekundi. 

Baletanke sa malom štiklom su savršen izbor za užurbano kretanje gradom. Pružaju lakoću i udobnost, ne kvareći eleganciju u svakoj situaciji.

Deichmann promo

 

Oživite ih u kombinaciji sa "oversized" blejzerom kojim ćete dodati dozu sportske elegancije. Boja baletanki može biti neutralna, poput bež ili crne – a Deichmann je za vas pripremio izbor u raznim bojama.

Svetlucanje i šljokice

Platinasto, srebrno i zlatno – sve što smo ikad želele! Komadi s metalnim odsjajem, upečatljivim svetlucanjem, pravi su hit leta koji svakoj odevnoj kombinaciji pružaju dašak luksuza.

Sandale s tankom i kockastom petom ili punom petom od plute druže se sa sandalama s ravnom petom, patikama i baletankama – poželjno s otvorenim prstima – koje predstavljaju lakoću i eleganciju.

Mini-torbice u obliku srca u svetlucavoj srebrnoj ili ružičastoj boji uz cipele ukrašene kristalima, koji su ove sezone još delikatniji, unose dašak romantike.

Deichmann promo

 

Recite „da” kaubojskim čizmama

Udobne i autentične, kaubojke su više od obične obuće - one su ikona stila koja prkosi vremenu.

Njihov rustični šarm dodaje otmenu dimenziju svakom autfitu, odajući dozu autentičnosti i neustrašivog duha.

Deichmann promo

 

Bez obzira da li birate klasične tonove ili nešto hrabrije boje, kaubojke su nezaobilazan elemenat garderobe za svakog modnog zaljubljenika.

Sada vas više ništa ne sprečava da kombinujete kaubojske čizme sa klasičnom haljinom, sve zavisi od vašeg raspoloženja!

Zablistajte kao holivudske zvezde, pete su IN

Osećajte se kao glavni lik u svom filmu – bilo da birate uzbudljive kockaste pete ili udobne cipele sa punom petom, u crnoj boji sa odsjajem, otvorenim prstima, nežnim svetlucavim kaišićima, uparene sa elegantnim torbicama za izlazak, sa šljokicama, kristalima…

Ako patike radije ostavljate kod kuće – ovo su stilovi baš za vas! Pružite svakoj kombinaciji malo luksuza i izgledajte kao prava zvezda!

Deichmann promo

 

Deichmann vam je obezbedio širok spektar modnih opcija koje će vam omogućiti da izrazite svoj stil i osećate se samouvereno u svakoj prilici.

Deichmann promo

 

Posetite najbližu Deichmann prodavnicu i zaplovite u svet modnih mogućnosti!

Ukoliko želite da istražite celu kolekciju, posetite Deichmann veb stranicu OVDE.  

Komentari. (0)

Loading