Ana Bekuta

Sve je drugačije kada se ugase kamere: Anu Bekutu u sličnom izdanju niste videli

Autor:

10.05.2024 20:30

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Stajling Ane Bekute privukao je dosta pažnje, kako se vama čini?



Iz nedelje u nedelju sa snimanja emisije „Zvezde Granda” stižu inspirativni stajlinzi, a među najupečatljivijima često bude Ana Bekuta.

Pevačica se ne boji da u svoje odevne kombinacije unese dozu svežine, pa često autfite „začini” interesantnim aksesoarima, dok joj ni šljokice, ni animal printovi nisu strani. Ipak, ovog puta stajling Ane Bekute zapažen je daleko od studija popularnog šou-programa.

Miša Obradović

 

Naime, pevačica je uslikana na aerodromu, a njen opušten izgled nije mogao proći neprimetno.

Ana je u skladu sa prilikom nosila casual kombinaciju ne mareći ni za šminku, ni frizuru. Ponela je široku majicu, kao i lagane pantalone, dok je uz to uparila dugačak beli ogrtač, a da stajling Ane Bekute deluje još opuštenije, zaslužne su i papuče.

Pročitajte Predivan buket osvojio srce Ane Bekute, dobila ga je od ovog muškarca (foto)

Budući da je verovatno došla sa nekog nastupa iz inostranstva, razumljivo je što se pevačica odlučila za udobnu kombinaciju kako bi put protekao što prijatnije.

Za teškom šminkom i frizurom, razume se, nije bilo potrebe, ali se pevačica oslonila na harizmu i osmehom očarala prisutne foto-reportere.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Inače, Ana Bekuta poznata je kao neko ko se ne opterećuje firmiranim stvarima, te se nedavno pohvalila nečim što gotovo svaka žena ima u kuči.

Sa svojim pratiocima podelila je fotografiju na kojoj nosi vunene čarape koje je dobila od prijatelja, i tim potezom osvojila mnoge skromnošću i jednostavnošću.

Komentari. (0)

Loading