Danilo Lazović

Prva i jedina ljubav Danila Lazovića bila je Branka, o njenoj lepoti i danas se priča u superlativu

Autor:

29.03.2024 15:10

Foto: youtube printscreen serija "Stižu dolari"

Foto: youtube printscreen serija "Stižu dolari"

Supruga Danila Lazovića je prelepa dama, bila mu je prva i jedina ljubav



Zauvek nas je 25. marta 2006. godine napustio legendarni i mnogima omiljeni glumac Danilo Lazović, u 54. godini života, ostavivši za sobom ženu i četvoro dece.

Najstarija ćerka Jelena postala je farmaceut, Milena je završila psihologiju, sin Miloš vodi prodavnicu mešovite robe na Avali, Vuk se profesionalno bavi rukometom, dok se supruga Danila Lazovića retko pojavljuje u javnosti.

youtube printscreen serija "Stižu dolari"

 

Branka i Danilo su se upoznali prilikom posete Zlataru, gde je on učestvovao na radničkim igrama.

Na planinu su tada došli i članovi jednog kulturno-umetničkog društva sa Cetinja, a kada je iz autobusa izašla prelepa Branka Milošević, glumac je u šali rekao: „Nju ću da oženim”.

Supruga Danila Lazovića nikada nije volela medijsko eksponiranje

Kako je rekao, tako je i bilo. Iako je Danilo važio za jednog od najpoznatijih glumaca, Branka nije volela preterano da se eksponira, a njenu retku fotografiju svojevremeno je objavila glumica Milica Milša.

Sudeći po fotografiji, supruga Danila Lazovića bila je dama iskonske lepote, a Milica je naglasila da je Branka glumčeva najveća ljubav.

Pročitajte Da li ste znali da je ovaj uspešni rukometaš sin Danila Lazovića?

- Priboj, Dani Danila Lazovića, na slici sam sa Danilovom suprugom Brankom, ženom nestvarne lepote i snage, koja je rodila četvoro predivne dece i bila Danilova najveća ljubav i podrška - pisalo je ispod fotografije.

Komentari. (0)

Loading