Ceca Ražnatović

Istina je, Gudelji slave, Ceca progovorila o ćerki i zetu najlepšim povodom

Autor:

20.04.2024 11:12

Foto: Katarina Drajic / ATAImages

Foto: Katarina Drajic / ATAImages

Gudelji slave krsnu slavu Đurđevdan u Španiji, Ceca otkrila detalje



Ceca Ražnatović ovih dana ima mnogo povoda za slavlje, pa tako posle Krstanovog prvog rođendana iščekuje rođenje trećeg unuka, a u međuvremenu će proslaviti Uskrs u krugu najmilijih.

Ipak, neko će nedostajati jer Gudelji slave krsnu slavu Đurđevdan, 6. maja, što je ove godine drugi dan Uskrsa, pa tako Anastasija neće biti u Beogradu, već u Sevilji.

Instagram

 

Folk diva je juče napravila koncert za pamćenje u Šapcu pa je nakon spektakla sumirala utiske za medije i progovorila o svim lepim porodičnim trenucima.

Nije krila da je pomalo tužna što njena mezimica neće biti kod kuće za praznike, ali kako je i sama otkrila, svesna je da je ona sada udata žena koja ima svoju porodicu.

Gudelji slave Đurđevdan, da li su pozvani Ceca, Veljko i Bogdana?

Da li će Ražnatovići spakovati kofere i 6. maja otputovati na krsnu slavu porodice Gudelj, ostala je misterija.

- Anastasija ne dolazi za Uskrs, ona sada ima svoju slavu Đurđevdan. Gudelji slave Đurđevdan, snaja mora da bude kod njih.

Ja idem na pričest i snimam Ceca show. Imam najlepša moguća iskustva iz Šapca, to je istina, postoje i snimci kao dokaz, 2013. godine je isto ovako bila euforija.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Ponosna sam na svoj repertoar, na moje autore - rekla je Ceca, koja je istakla da će Evropsko prvenstvo u fudbalu gledati u zavisnosti od svojih obaveza:

- Zeta ću bodriti sve u zavisnosti od mojih obaveza, ali bih volela sa zadovoljstvom da ispratim utakmice u kojima igra moj zet. Ja sam strastveni navijač. Mi smo svi u kući bučni, ja sam sa juga.

Pročitajte Ceca otkrila sve o dečku koji nije iz Srbije - Kad ga opsujem, on me ne razume

Gudelji slave krsnu slavu u krugu najbližih članova porodice i prijatelja, ali proslava će biti napretek i kod Ražnatovića. 

- Sada ide Anastasijin rođendan, ne znam gde će ona biti, pa Željkov rođendan, on puni četiri godine, pa moj rođendan.

Anastasija je udata, venčana, svadba zavisi od Nemanjinih obaveza, oni su venčani tamo gde treba, pred Bogom, ovo ostalo je formalnost.

Komentari. (0)

Loading