Jelena Karleuša

JK progovorila o novoj ljubavi, prijatelji je podržavaju

Autor:

29.04.2024 14:11

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nova ljubav Jelene Karleuše se sa nestrpljenjem iščekuje



Nova ljubav Jelene Karleuše i dalje je misterija za javnost, a kako i ne bi bila kada je i dalje u braku sa Duškom Tošićem.

Mada i ptice na grani znaju da u njihovoj porodičnoj zajednici stvari odavno ne funkcionišu, oni i dalje žive pod istim krovom i na brak nisu stavili tačku.

M.M./ATAImages

 

Loši odnosi, kako je pop diva otkrila, u njihovoj kući traju punih pet godina, tačnije od perioda kada se pisalo o njenoj aferi sa Duškovim kolegom Ognjenom Vranješem.

JK i dalje o Tošiću govori sa puno ljubavi i tvrdi da bi za njega učinila sve i da ga smatra najrođenijim jer je on otac njenih ćerki, te da mesta lošim odnosima ne sme da bude.

Ipak, on to mišljenje ne deli te o još uvek zakonitoj supruzi izbegava da govori, a njegovi potezi govore u prilog tome da on što pre želi da se što pre razvede.

Nova ljubav Jelene Karleuše će ipak pričekati još neko vreme

Muzička zvezda je u jednom intervjuu nedavno otkrila da joj prijatelji priželjkuju da se nova ljubav Jelene Karleuše pojavi, ali da ona sada nije spremna za tako nešto.

- Moji prijatelji i ljudi oko mene se ljute, jer smatraju da zaslužujem da završim priču sa Duškom, jer on ne čini ništa da budem srećna žena i da se situacija popravi.

Svi mi priželjkuju novu ljubav i novi početak. Navikla sam na lošu situaciju, mnogo bolje plivam tu, nego što bih ikada znala da plivam u dobrom - priznala je Jelena, koja je otkrila da ne razmišlja o novoj ljubavi.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Uopšte ne razmišljam na temu ljubavi i toga da sad treba da krećem od nekog početka, ali znam da zaslužujem ljubav. Da me neko zagrli, voli, kaže lepu reč... Nemam to jako dugo.

Pročitajte Jelena Karleuša bacila oko na ovog poznatog frajera: On je stvarno prelep i atraktivan (video)

Znam da to zaslužujem, ali ne mogu da kažem da mi to fali, jer sam se potpuno zaledila u takvom načinu života, da sam kao neka mašina - rekla je Karleuša i otkrila kada ju je Duško poslednji put zagrlio i rekao lepu reč:

- Prošle su godine, mi nismo u tim odnosima već više od pet godina. Sve to sam nadomestila onim što crpim od moje dece, Atine i Nike.

Emociju, pažnju, lepe reči i komplimente crpim od mojih fanova. Zato se njima toliko dajem, jer nemam u privatnom životu ljubav - rekla je JK za novi broj časopisa „Scandal”.

 

Komentari. (0)

Loading