Ivana Dudić

Ivana Dudić za Uskrs otkrila: Poslednje dve godine bebu sam baš priželjkivala

Autor:

05.05.2024 19:02

Foto: Zorana Mandić/ATAImages

Foto: Zorana Mandić/ATAImages

Ivana Dudić Uskrs obožava, evo sa kim ga proslavlja i čemu se najviše raduje



Ivana Dudić Uskrs obožava!

Glumica je veoma vezana za svoju porodicu sa kojom obavezno provodi praznike, a u njenom domu tada vlada posebno lepa atmosfera. Ivana uživa u farbanju jaja, ali i kuvanju.

Zorana Mandic/ATAImages

 

- Pošto sam završila dizajnersku, uvek sam volela da malo drugačije iscrtavam jaja i da isprobavam neke neobične tehnike, dok je mama više za tradicionalno farbanje.

Mi u porodici volimo sve zajedno da radimo i svaki praznik volimo da porodično proslavljamo. Tada nam bude puna kuća ljudi, ali svako donosi svoja jaja da farba, pa ih farbamo u jednoj kući – otkrila je za „Informer” Ivana, koja za Uskrs tradicionalno mesi pogaču.

Pročitajte Uskršnja liturgija u Hramu - Ceca, Veljko i trudna Bogdana sa Krstanom, veliki broj poznatih (foto)

Ivana Dudić Uskrs voli da provodi i sa bratanicama, a na pitanje da li priželjkuje da se ostvari u ulozi majke, glumica je odgovorila:

- Apsolutno. Poslednje dve-tri godine to baš jako želim. Ove godine punim 33 godine, i te kako priželjkujem da se ostvarim kao majka. To mi je fenomenalno.

Kada kažu da su deca najveće blago, to zvuči kao kliše, ali zaista nije. Oni su takva sreća i radost. Meni su tri minuta razgovora sa njih dve kao kuća i ne treba mi ništa.

Komentari. (0)

Loading