Aleksandra Janković

Aleksandra Janković nije mogla da zadrži suze, načisto se slomila: Mnogo mi nedostaje

Autor:

10.05.2024 09:52

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Suze Aleksandre Janković rasplakale naciju



Suze Aleksandre Janković potekle su u emisiji ”Balkanskom ulicom”. Ona je, naime, otvorila dušu o majčinoj smrti koja ju je potpuno razorila i zauvek promenila. 

Instagram

 

Majka slavne glumice koja je srca širokog auditorijuma osvojila ulogom Vesne Popović u seriji "Azbuka našeg života" preminula je u poznim godinama, nakon kraće borbe sa opakom bolešću.

Pročitajte Nezgoda u kući dovela je do fatalnih posledica - Aleksandra Janković povređena (foto)

Dok su se uspomene smenjivale pred njenim očima, suze Aleksandre Janković neumorno su tekle.

- Nije mi žao, ovo je moja mama. Eto, to je bio jedan poklon, ona prethodna emisija je bila nekako u jednoj temi koja je posvećena drugoj najvoljenijoj osobi u životu.

I, ništa nije strašno, samo mi nedostaje. Sve je u redu. Imala sam privilegiju da je imam 49 godina - istakla je glumica dok su se suze neumorno slivale niz njeno lice. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BLIC TV (@blictelevizija)

Suze Aleksandre Janković rasplakale su naciju, a da joj je majka preminula saznala je na snimanju prve sezone popularne domaće serije.

- Pokušala sam da sakrijem od produkcije da mi je majka bolesna, da ne bih remetila seriju. Međutim, rediteljka Jelena Bajić-Jočić, odmah mi je rekla da idem kod nje u bolnicu.

Ja sam joj odgovorila: "Ako odem na duže, ja se više nikada neću vratiti". Otišla sam na nekih 20 minuta, da se oprostimo, i to je bio poslednji put kada sam je videla.

Pročitajte Hrabra odluka Aleksandre Janković - Zbog ljubavi spakovala kofere i napustila sve, čak i njega

- Ali da se nisam vratila na snimanje, ne znam kako bih se izborila sa time. Otišla je u poznim godinama i to je sve prirodno. Ali, samo jednom se gubi majka.

Kada ostanete bez roditelja, tada zaista ostajete sami na svetu - otkrila je ranije glumica za domaće medije. 

Komentari. (0)

Loading