Duška Vučinić

Duška Vučinić se razvela od dvojice kolega i sreću pronašla kraj Čede Jovanovića

Autor:

10.05.2024 11:33

Foto: M.P./ATAImages

Foto: M.P./ATAImages

Duška Vučinić ljubav nikada nije komentarisala javno, ovo su njeni bivši muževi



Duška Vučinić ljubav nikada nije volela preterano da komentariše u medijima, pa su tako njeni bivši muževi do danas ostali nepoznati javnosti.

Žena čije evrovizijske komentare obožavamo, kako je više puta isticala, ne čita šta se o njoj piše po novinama jer joj je bitno šta njeni najbliži znaju, sve ostalo je nevažno.

M.P/ATAImages

 

Šefica za odnose sa medijima i štampom RTS-a godima je kod srpske publike sinonim za Evroviziju, a danas, kada svi željno iščekujemo finale pomenutog takmičenja, jedva čekamo da još jednom čujemo njene reakcije.

Iako je decenijama jedan od najpoznatijih novinara Javnog servisa, o njenom privatnom životu ne znamo mnogo.

Duška Vučinić je ljubav pronašla kraj njega

Duška Vučinić ljubav je pronašla kraj partnera Čede Jovanovića sa kojim godinama gaji skladan odnos pun razumevanja. Koliko je poznato, ona je dvaput bila u braku.

- Oba supruga upoznala sam na Trećem kanalu. Prvi put sam se udala sa 24 godine. Brak je potrajao tri i po godine, a ubrzo sam se i drugi put udala. Za Srđana, sa kojim sam dobila sina Aleksu.

Voditeljka je jednom prilikom otkrila da njen sin završava pilotsku akademiju, a na Instagramu je svojevremeno podelila njihov selfi.

Pročitajte Mama omiljena novinarka, on izabrao sasvim drugačije zanimanje - Upoznajte sina Duške Vučinić (foto)

Kako je istakla, s bivšim supruzima neguje prijateljske odnose.

- Obojica muževa su mi danas beskrajno bliski prijatelji. Velika su mi podrška, kao i ja njima. Ponosna sam što sam odnegovala takav odnos - kazala je novinarka.

Ona se ne opterećuje time šta mediji pišu o njoj, iako joj nije prijatno da se piše o njenoj privatnosti.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Ne čitam i ne pratim šta se o meni piše, ali mi bliski ljudi uz osmeh ponešto prenesu. Ima tu raznih duhovitih komentara i slika, i to je potpuno u redu, meni je to simpatično.

Naravno da nije prijatno kada vam kopaju po privatnom životu, ali ove godine toga nije bilo. U jednom trenutku pomislila sam da sam bila predosadna, ali sam se prisetila nekih komentara i shvatila da ipak nisam - ispričala je Duška Vučinić svojevremeno za "HELLO".

Komentari. (0)

Loading