Dragana Mirković

Toni će pući od ljubomore: Dragana Mirković pokazala kako se preboljeva razvod (foto)

Autor:

10.05.2024 16:01

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Fotografija Dragane Mirković danas se naširoko komentariše



Ukoliko ste proteklih nedelja pratili domaću štampu, sigurno ste upućeni da se Dragana Mirković i Toni Bijelić razvode. Nakon ovih vesti biznismen se iselio iz njihovog zamka, dok su se pevačici tamo pridružila deca.

Da je muzička zvezda hrabro nastavila dalje, osim koncertne turneje, pokazuju i njene privatne fotografije na društvenim mrežama, među kojima je najnovija sa jednog putovanja.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Pevačica je rešila da sebi da malo oduška, te sa prijateljicama putuje po Austriji. Ako je suditi po najnovijoj fotografiji Dragane Mirković, ona se fenomenalno provodi, budući da sve vreme ne skida osmeh s lica.

Nakon što ju je drugarica iz Kanade obradovala posetom, ostatak ekipe pridružio im se u razgledanju grada, ispijanju vina i ostalim lepotama.

Pročitajte Prve fotografije Dragane Mirković posle razvoda, patnja joj se na licu ocrtava

- Budi srećan – napisala je pevačica na jednoj od fotografija sa putovanja dok se iza nje pružao prelep pogled na grad.

Iako nijedan razvod nije lak, Dragana teške trenutke odlično podnosi zahvaljujući dragim ljudima koji su konstantno uz nju i pružaju joj podršku.

Instagram

 

Mnogi su primetili da se njen uskoro bivši suprug u periodu iza nas dobro zabavljao, a izgleda da se muzička zvezda takođe dobro nosi sa novonastalim životnim okolnostima, te nema sumnje da Dragana zna odličan recept za preboljevanje razvoda.

Komentari. (0)

Loading