Astrologija

Znakovi Zodijaka posle raskida: Jedni buše gume, drugi nikako da pronađu lek za slomljeno srce, treći prave scene...

Autor:

17.09.2024 17:23

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Horoskopski znaci posle raskida, svako ima svoj recept



Kako se ponašaju horoskopski znaci posle raskida? Ko smišlja osvetu, ko traži savete stručnjaka, a ko se pravi da nikad nije čuo za bivšu ljubav? 

Da, ima onih koji jedva čekaju da promene status na društvenim mrežama i napišu kako više nisu zauzeti, već slobodni kao ptice. Ozbiljne veze do daljeg ih ne zanimaju, ne žele da opet budu povređeni.

Shutterstock

 

Neki pak teško pronalaze lek za slomljeno srce, drugi smišljaju paklenu osvetu i bukvalno žive za to, treći spas traže u porocima i morali bi da budu pod nadzorom... Svako ima svoj način prevazilaženja krize.

Evo kako znakovi Zodijaka preživljavaju ljubavne brodolome.

Ovan

Rođeni u ovom znaku poznati su kao kraljevi raskida, ne zbog svojih supermoći već zbog tvrdoglavosti. Kakva god situacija bila, čvrsto veruju da su u pravu i da ne treba da se izvinjavaju, čak i ako u sebi plaču. Novi hobi ili poslovni projekat najbolji su lek za slomljeno srce.

Bik

Bikovi ne vole promene, pa im treba puno vremena da nekoga prebole. No, koliko vole sigurnost veze, toliko uživaju i u flertu. Kako bi sebi olakšali patnje, verovatno će pronaći tajnu simpatiju u teretani, na Tinderu ili poslu, kako bi uz bezazleno očijukanje malo sebi olakšali muke.

Pročitajte Ljubavni horoskop - Ribe upoznaju osobu iz svojih snova, Bik je u emotivnom zanosu, a ova dva znaka ulaze u buran period

Blizanci

Blizanci posle prekida okupljaju prijatelje i do besvesti analiziraju svaki detalj bivše veze i raskida, sve dok ih ne smore. Ali, to je njihov način da izbacite sve iz sebe i zacele rane. No, neodoljivi su, pa im prijatelji neće zameriti.

Shutterstock

 

Rak

Osećajne Rakove snažno pogađa svaki raskid, a neki suzdržaniji znak mogao bi pomisliti da čak malo i uživaju u patnji. Rakovi će nedeljama pregledati stvari bivšeg partnera i puštati pesme koje pogađaju u srce kako bi ponovo osetili baš svaku emociju.

Lav

Nakon kraja ljubavi Lavovi bi trebalo da budu pod nadzorom. Neće naštetiti sami sebi, ali mogli bi i te kako da prekorače limit na kartici kad krenu u neobuzdani šoping. Reći će da zaslužuju nagradu i malo luksuza, no prava je istina da tako pokušavaju da zaštite sebe od razmišljanja o raskidu.

Devica

Posle ljubavnog brodoloma Devici je neophodno još više brige o svojoj omiljenoj osobi – sebi! Odlazi kod frizera, na manikir, pedikir, u spa centar, sve kako bi uz dobar detoks očistila misli od bivšeg.

Shutterstock

 

Vaga

Vaga se boji suočavanja sa emocijama, pa se pretvara da joj srce nije slomljeno i hrabro nastavlja dalje. Pokušava da ne razmišlja o raskidu, a na pomen imena bivšeg ili bivše pretvara se da ne zna o kome je reč. Najbolje je baciti se na neki projekat poput renoviranja stana ili pomaganja drugima.

Škorpija

Strastvene i emocionalne Škorpije neće se lako pomiriti s krajem. Danima će ključati od besa, smišljati osvetu i bockati vudu lutkice, sve dok ne nađu osobu koja im odgovara. Nova fitnes rutina i šetnje gradom ili prirodom mogu biti idealna rešenja nakon prekida za ova vatrena bića.

Strelac

Strelac ne voli da razmišlja o prošlosti i možda će već za nekoliko nedelja otići s bivšim partnerom na piće i upoznati ga s potencijalnom novom ljubavlju, jer ionako ima pregršt planova kada su putovanja, lični razvoj i avanture u pitanju.

flo maderebner / pexels

 

Jarac

Posle raskida Jarčevi retko uskaču u novu vezu. Radije se okreću sebi, leče rane, preispituju svoje postupke i zaključuju kako bi sada trebalo da ulože više energije u svoju karijeru i poziciju na poslu. Sve samo da ne misle na osobu koja im je slomila srce.

Vodolija

Jednom kada se veza s Vodolijom završi, najčešće je gotova zauvek. Blokiraju bivše na društvenim mrežama, izbacuju zajedničke prijatelje iz svog života i prave se da ih nisu videli na ulici, a zatim prilično brzo prelaze na novu simpatiju.

Pročitajte Sreća, ljubav, uspeh i jedan magičan broj - Obratite pažnju, ovaj datum mnogima će promeniti život iz korena

Ribe

Zašto je došlo do kraja? Mistične Ribe odgovor će potražiti u tarotu, astrologiji i vidovnjacima, i pronaći utehu tek kada im neko kaže da ih u budućnosti čeka ljubav njihovog života. Bilo bi dobro da ih prijatelji odgovore od ponovnog javljanja bivšima kako bi to moglo i da se ostvari.

Komentari. (0)

Loading