Astrologija

Ljubavni horoskop: Ovan u emotivnoj krizi, Ribe u lošoj komunikaciji sa partnerom, a ova dva znaka čeka prava idila

Autor:

29.09.2024 07:30

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Ljubavni horoskop za 29. septembar 2024. godine donosi sledeću astroprognozu



Ljubavni horoskop za 29. septembar 2024. godine

Ovan

Stalo Vam je da prevaziđete emotivnu krizu i nalazite se pred odlukom koju želite da saopštite voljenoj osobi. Ipak, partner izražava jasno negodovanje i pokušava da vas uveri u drugačiji način razmišljanja.

Razgovor, dobronamerni saveti ili podrška bliskih prijatelja uvek deluju pozitivno na vaše raspoloženje. Emotivne dileme je moguće razrešiti, ali kroz određeno vreme kada se utisci i osećanja iskristališu.

Privremeno udaljavanje od voljene osobe treba da vas podstakne na dobro rešenje. Nema potrebe da zaoštravate ljubavni odnos, pokažite više razumevanja za partnera i zadovoljstvo će biti obostrano.

Ako ste mladi ili slobodni, novi susreti i kontakti deluju kao zamena za neke neostvarene želje koje imate. Na sreću, očekuje vas dobar ljubavni epilog.

Shutterstock

 

Bik

Mogli biste da osetite grubost partnera kome je već dosta što lelujate po oblacima. Pokušajte da budete zreliji i konkretniji.

Previše priče istina nikuda ne vodi, ali iskreni zagrljaji i pogledi dovoljni su da se osećate dobro i ispunjeno. Bez obzira na nemire koji dolaze iz prošlosti, bićete srećni i u stabilnoj vezi na obostrano zadovoljstvo.

Uz pomoć dragih prijatelja samci će zaboraviti brige i otvoriti se za nove mogućnosti.

Blizanci

Ukoliko imate potrebu da donesete neku bitnu odluku kada je emotvni život u pitanju, najbolje bi bilo da sa tim strpljivo sačekate i da ostavite stvari kakve trenutno jesu.

Zvezde vam nisu dovoljno naklonjene, zbog čega bi vaši planovi mogli krenuti lošim putem ili se neće ostvariti ono što želite. Malo strpljenja i više razumevanja i razmišljanja ukazaće vam na najbolji trenutak za njihovo sprovođenje.

Pročitajte Znakovi Zodijaka posle raskida - Jedni buše gume, drugi nikako da pronađu lek za slomljeno srce, treći prave scene...

Rak

Ako ste zauzeti, možete očekivati finansijsku podršku partnera, a preporuka je da zajednički investirate u budućnost. Stalno imate utisak da nešto krije od vas.

Slobodne osobe su u ovom periodu preterano napadne, te će oterati nekog ko je za njih zagrejan. Romantični ste i trudite se da stvorite prijatnu atmosferu u svojoj okolini. Treba da vrednujete nečije zalaganje i osećanja koja iskazuje.

Izlazite češće i videćete da ćete tamo upoznati osobu svojih snova. U kom pravcu će ići taj odnos, zavisi od vas.

Photo by Priscilla Du Preez 🇨🇦 on Unsplash

 

Lav

Oni koji su trenutno na putovanju mogli bi doživeti ljubav iz svojih snova. Oni koji ne putuju razmenjivaće lepe ideje s drugom stranom.

Ojačaće poverenje u vezama, a samci će biti skloni da traže samo svoj ideal. Ništa drugo neće dolaziti u obzir.

Devica

Neki će u dragoj osobi prepoznati idealnog partnera. Biće pomalo zbunjeni, ali i spremni na akciju. Takođe će ih sve više obuzimati potreba za nežnošću i pažnjom. Imaju pravo na to.

Dok će vam partner predlagati razne opcije kako da provedete slobodno zajedničko vreme, vi ćete stalno nešto prigovarati. Neki će u svakoj sitnici videti razlog za brigu. Treba vam opuštanja i veselja.

Ljubavni horoskop za 29. septembar za preostale znake pročitajte u nastavku

Vaga

Idućih par dana vaša ljubavna stremljenja biće uglavnom platonskog karaktera.

Osećaćete, doduše, sve veću potrebu za ljubavlju, ali i za sanjarenjem o svojim idealima. Zbog toga će neki biti u dilemi da li izaći ili se povući.

gabriel bastelli / pexels

 

Škorpija

Ako ste u vezi, bićete puni inicijative i stalno u pokretu, čime ćete pozitivno uticati na partnera. Umećete da u vašu vezu unesete dinamiku i ispunite svaki zajednički trenutak.

Vaši predlozi će većinom biti prihvaćeni sa oduševljenjem. Vaš partner će vam se prepuštati i dopuštaće vam da predvodite i inicirate zajedničke aktivnosti, ali budite pažljivi da ne preterate. Dopustite mu da povremeno preuzima vođstvo i predlaže zajedničke trenutke.

Ako budete nastojali da sve bude po vašem, doći će do neprijatne svađe u drugom delu meseca.

Slobodni će početi da privlače osobe suprotnog pola poput magneta. Delovaćete izuzetno harizmatično, što će povećati vašu popularnost i doneti brojne šanse za ulazak u novu vezu.

Moguće je da vam se dogodi i nekoliko prolaznih avantura pre nego što se odlučite za osobu sa kojom biste započeli ozbiljnu vezu. Čuvajte se pojačanih strasti jer biste mogli da se zaljubite u pogrešnu.

Strelac

Porodični izazovi će dobrim delom zaokupljati vašu pažnju. Oni u vezama balansiraće između partnera i porodice s tim da će im odnos s voljenom osobom malo zapinjati. Samci će ostati kod kuće.

Pročitajte Ako imate ovaj broj u datumu rođenja, sreća će uvek biti na vašoj strani

Jarac

Ovih dana mešaćete dva privatna stila: jedan je raznolik, atraktivan, sa puno ljudi, a drugi je tih, povučen, svakodnevan. Ponekad ćete biti glavna meta udvarača, a već drugi dan obična osoba koju primećuju samo prijatelji. Bićete dobro.

Unplash

 

Vodolija

Za vas je ovo srećan period za ljubavni život. Ali je takođe povoljan i za samoanalizu i istraživanje dubljih nivoa, a to su problemi u odnosu koje je inače teže razumeti.

Neko od vas će biti usmeren na istraživanje spiritualnih ili kulturoloških tema, traženje i otkrivanje istine. Može se raditi o ljubavima koje su udaljene, o priči sa nekim ko živi na drugom kraju sveta ili, jednostavno, o romantičnom putovanju udvoje.

Ribe

Ovo je period kada ćete imati lošu komunikaciju sa partnerom. Ono što možda vama izgleda jasno i prihvatljivo, za voljenu osobu je totalno suprotno. 

Nemojte da rešavate probleme partnera ako on to ne traži. Potrudite se da uživate maksimalno u privilegijama koje dobijate od njega, svoje porodice i prijatelja.

Slobodnima predstoji novo poznanstvo koje obećava uzbudljive emocije i zadovoljstvo.

Ljubavni horoskop za 29. septembar preuzet sa astrolook.com

Redakcija

Autor

Komentari. (0)

Loading