Astrologija

Stigao je retrogradni Jupiter, a s njim i brojne promene: Tokom naredna četiri meseca očekujte neočekivano

Autor:

10.10.2024 14:10

Foto: NASA images Shutterstock

Foto: NASA images Shutterstock

Retrogradni Jupiter menja nam život iz korena



Jupiter je, kažu astrolozi, najsrećnija planeta. Potrebno mu je 12 godina da obiđe ceo Zodijak, a vlada Ribama i Strelcem. Upravlja svetom, vezan je za oblast putovanja, visoko obrazovanje, za naš um. Njegova područja su filozofija, religija, sloboda, istina, pravda.

Upravo zbog toga su osobe rođene u znaku Strelca i Ribe sklone pomeranju granica i najsrećnije su kada lutaju svetom, istražuju i uče. Otvorene su, ne drži ih mesto i hvata ih panika pri samoj pomisli na sputanost. No, retrogradni Jupiter menja nam život iz korena, svima.

Shutterstock

 

Počeo je 9. oktobra i trajaće četiri meseca, do 4. februara. Retrogradni hod velikih planeta je dugačak, a tokom tog perioda svašta može da se desi, pa treba očekivati neočekivano.

Iako donosi sreću, Jupiter s druge strane ukazuje na neodlučnost, duhovno siromaštvo, nedostatak životne radosti i samopouzdanja. Svega toga biće narednih meseci, i zato se pripremite na vreme.

Čeka nas svojevrsni duel između optimizma, napretka i ekspanzije, i pesimizma i raznih preispitivanja.

Pročitajte Zabavni, neodoljivi, hodajuće harizme - Ovo su najveće zvezde Zodijaka, proverite da li je vaš znak među njima

Retrogradni Jupiter menja naše poglede na svet i upuće poziv da razmislimo o svojim uverenjima, iskustvima, životnoj filozofiji. Neko će se posvetiti potrazi za novim saznanjima, neko će se pak zaustaviti i pokušati da sebi da odgovor na pitanje šta zapravo traži.

Pošto se Jupiter retrogradnim tempom kreće u znaku Blizanaca, ova simbioza doneće pozitivne pomake na svim poljima ako budete bili dovoljno pažljivi.

Unplash

 

Planeta sreće, blagostanja, obrazovanja i putovanja u kombinaciji sa komunikativnim i snalažljivim Blizancima najveći priliv energije, optimizma i entuzijazma donosi vazdušnim i vatrenim znacima.

Ako ste nedavno započeli nešto u oblasti komunikacije, saobraćaja, novih tehnologija, učenja, putovanja, a ostalo je nedovršeno, imate šansu da to privedete kraju u naredna četiri meseca.

Pročitajte Znakovi Zodijaka posle raskida - Jedni buše gume, drugi nikako da pronađu lek za slomljeno srce, treći prave scene...

Takođe, onima koji planiraju potomstvo ukazaće se izvrsna prilika da realizuju svoje želje, dok period nije povoljan za venčanja i veća porodična slavlja, pa je preporuka da se takvi događaji ostave za kasnije.

Budite oprezni u saobraćaju, sa ulaganjima, finansijskim transakcijama, dokumentacijom... S druge strane, narednih meseci iskrnuće i šansa da posetite neku daleku zemlju ili odete na romantično putovanje sa voljenom osobom.

Komentari. (0)

Loading