Astrologija

Ljubavni horoskop: Rak je spreman za akciju, Blizanci blistaju u punom sjaju, jedan znak pronalazi osobu iz svojih snova

Autor:

13.10.2024 07:00

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Ljubavni horoskop za 13. oktobar 2024. godine



Ljubavni horoskop za 13. oktobar 2024. godine

Ovan

Iskoristite svaki trenutak. Konstantno pokušavate da promenite svoj odnos na ljubavnom planu u skladu sa ličnim željama i interesima, ali imate utisak da stalno lupate glavom u zid.

Međutim, ovo je period kada ćete imati lošu komunikaciju sa partnerom. Ono što možda vama izgleda jasno i prihvatljivo, za voljenu osobu je totalno suprotno.

Ovih dana nema mnogo nade da ćete naći dovoljno izazovnog partnera koji će zadovoljiti vaše kriterijume, ali ne brinite, u naredni period ulazite sa novim mogućnostima za vezu.

Savet za zauzete je da ne rešavaju probleme partnera ako oni to od njih ne traže. Trenutno ste ranjivi, te prepustite partneru da kreira zajednički život. Potrudite se da uživate maksimalno u privilegijama koje dobijate od porodice i prijatelja.

Shutterstock

 

Bik

Idućih dana vaša će ljubavna stremljenja biti uglavnom platonskog karaktera. Osećaćete, doduše, sve veću potrebu za ljubavlju, ali i za sanjarenjem o svojim idealima. Zbog toga će neki biti u dilemi da li izaći ili se povući.

Blizanci

Neki će u dragoj im osobi prepoznati svoj ideal partnera. Biće pomalo zbunjeni, ali i spremni na akciju. Takođe će ih sve više obuzimati potreba za nežnošću i pažnjom. Imaju pravo na to, pa neka izraze svoje potrebe.

Dok će vam partner predlagati razne opcije kako da provedete slobodno zajedničko vreme, vi ćete stalno nešto prigovarati. Neki će duvati u hladno i u svakoj sitnici videti razlog za brigu. Treba vam opuštanje i veselje.

Pročitajte Oktobar donosi velike životne promene i sreću ovim znacima, očekuju ih izuzetni uspesi i prava ljubav

Rak

Vodite dimaničan život i često ste u interesantnom društvu. Prijatne emocije, znaci pažnje i nežnosti ulivaju pozitivan impuls u vaše rasploženje. Najlepše zadovoljstvo priželjkujete u ljubavnom životu i odnosu sa bliskom osobom.

Atmosfera ljubavi, iskrena razmena emocija i bliski kontakti imaju posebnu čar koja vas pokreće na akciju.

Sve je lako kada se ljubavne kockice slože u zajedničku sliku. Prija vam sentimentalna nota koju partner unosi u zajednički život, momenti romantike i uzavrelih strasti deluju kao poseban izazov.

Ako ste mladi i slobodni, očekuju vas zanimljivi kontakti. Zablistaćete u punom sjaju u romansi sa jednom nesvakidašnjom osobom. Nema potrebe da se završi na uzbudljivom i prolaznom flertu, uvek postoji i lepši deo stvarnosti koji ne treba propustiti.

Shutterstock

 

Lav

Stalo vam je da prevaziđete emotivnu krizu i nalazite se pred novom odlukom koju želite da saopštite voljenoj osobi. Ipak, partner izražava jasno negodovanje i pokušava da vas uveri u drugačiji način razmišljanja.

Razgovor, dobronamerni saveti ili podrška bliskih prijatelja uvek deluju pozitivno na vaše raspoloženje. Emotivne dileme je moguće razrešiti, ali kroz određeno vreme kada se utisci i osećanja iskristališu.

Privremeno udaljavanje od voljene osobe treba da vas podstakne na dobro rešenje. Nema potrebe da zaoštravate ljubavni odnos, pokažite više razumevanja za partnera i zadovoljstvo će biti obostrano.

Ako ste slobodni, novi susreti i kontakti deluju kao zamena za neke neostvarene želje koje imate. Na sreću, očekuje vas dobar ljubavni epilog.

Devica

Idućih dana neće doći do značajnijeg pomaka u vašim emotivnim odnosima. Imaćete dovoljno energije, posebno za komunikaciju, pa će mnogi rečima nadoknađivati ono što im u emotivnom smislu nedostaje. U tome će i uspeti.

Ljubavni horoskop za 13. oktobar za preostale znake pročitajte u nastavku

Vaga

Povezanost s voljenom osobom biće jaka u dalekim i neobičnim temama. Pred vama su dani u kojima ćete razmenjivati ideje o svemu i svačemu, ali će vas to oboje ispunjavati. Oni koji su sami tražiće osobu iz svojih snova.

Shutterstock

 

Škorpija

Porodični izazovi će dobrim delom zaokupljati vašu pažnju u privatnom životu. Zauzeti će balansirati između partnera i porodice, s tim da će im odnos s voljenom osobom malo zapinjati. Samci će ostati kod kuće.

Strelac

Vaš emotivni zanos je u silaznoj fazi. Trenutno i ne razmišljate o ljubavi, a partnera doživljavate kao prijatelja. Interesantno je da nikome od vas to ni najmanje ne smeta. Prihvatili ste oboje vašu vezu kao nešto što se manje-više podrazumeva.

To je ipak potencijalno vrlo opasna situacija, jer možete se nesvesno vezati za nekog ko vam nikako ne odgovara kao osoba i partner.

Iako ste fokusirani na mnoge druge životne probleme, ne bi trebalo da situaciju u ljubavi prepustite slučaju. Bilo bi dobro da sa partnerom porazgovarate o tome kako vidite vašu vezu u budućnosti.

Slobodni su u sličnoj poziciji. Ne razmišljate o ljubavi. Niko i ništa vas ne pokreće. Rukovodite se osnovnim instinktima. Jedno veče ste sa jednim partnerom, sutra sa drugim. Najgore od svega je što ni vi u tome ne vidite ništa loše, pa samim tim i ne činite ništa da se situacija promeni.

Pročitajte Zabavni, neodoljivi, hodajuće harizme - Ovo su najveće zvezde Zodijaka, proverite da li je vaš znak među njima

Jarac

Niste raspoloženi ove nedelje, jer partner pokazuje ogroman stepen nervoze, pa su moguće i svađe. Pokušajte da se prilagodite situaciji, jer partner možda ima velikih problema, pa se iskontrolišite da ne biste rekli pogrešnu stvar i pogoršali situaciju.

Ova nedelja nikako nije naklonjena dobrim partnerskim odnosima. Loši dani su utorak i ceo vikend.

Shutterstock

 

Vodolija

Za razliku od sigurnosti koja vas prati kad je poslovni plan u pitanju, u ljubavnom životu osećate da vam trebaju stabilnost i sigurnost.

Zauzete osobe razmišljaju o sigurnoj luci, tako da će mnogi od vas u ovom periodu stati na ludi kamen. Čekate samo pravi momenat da partneru otvorite srce i otkrijete mu svoje emocije.

Slobodnima se stalno u glavi vrzma jedna osoba, a sredinom ovog perioda će čuti nešto u vezi s njom što će ih oraspoložiti.

Zbog dinamične atmosfere doći ćete u iskušenje da se upustite u aferu sa osobom koju ste nedavno upoznali. Ipak, ne savetuju vam se tajne veze jer ćete se vrlo brzo razočarati.

Slobodne osobe će ovaj period provesti okružene gomilom prijatelja, što im neće pasti teško jer će shvatiti da je prava sreća kad imate iskrene prijatelje sa kojima se poznajete ceo život.

Ribe

Optimistički raspoloženi uživate u romantičnim susretima ili u društvu osobe koja u vama pokreće velike strasti. Vaše ponašanje na najbolji način odslikava ljubavno zadovoljstvo ili raspoloženje koje osećate u nečijem prisustvu.

Tanka je granica spajanja ili razdvajanja u ljubavnom odnosu. Sačuvajte dobro raspoloženje, bez obzira na emotivni ritam i trenutni ishod. Važno je da sledite unutrašnji instinkt.

Razmena osećanja i energije između vas i voljene osobe predstavlja lepši deo stvarnosti. Ono što je po vašem ukusu odgovara i vašem partneru. Ukoliko ste mladi i slobodni, očekuju vas uzbudljivi kontakti i susreti.

Ljubavni horoskop za 13. oktobar preuzet sa astrolook.com

Redakcija

Autor

Komentari. (0)

Loading