Astrologija

Danas stiže supermesec: Lovac pravi spektakl na nebu i donosi sreću ovim znakovima

Autor:

17.10.2024 12:50

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Pun Mesec donosi promene



U noći između 17. i 18. oktobra Mesec će biti na najbližoj tački na svom putu oko Zemlje. Zbog toga je sjajniji i izgleda kao da je mnogo veći, iako je, naravno, i dalje jako daleko.

Pun Mesec donosi promene u svim sferama životima, poručuju astrolozi. Ova pojava nas poziva da iskoristimo svoju unutrašnju snagu i transformišemo izazove u prilike za rast.

Shutterstock

 

Mesec će noćas zasijati u vatrenom Ovnu, najambicioznijem znaku Zodijaka, što znači da će ceo period, koji će potrajati do 1. novembra, biti nabijen energijom i takmičarskim duhom.

No, intenzivne i naporne dane mogao bi da ublaži retrogradni Jupiter.

Pročitajte Stigao je retrogradni Jupiter - Tokom naredna četiri meseca očekujte neočekivano

Moć supermeseca - ovaj se zove Lovac - najviše će osetiti osobe rođene u periodu između 10. i 19. januara, dakle u znaku Jarca. Čekaju ih intenzivne promene i bezbroj turbulencija.

U harmoniji će uživati rođeni između 8. i 18. februara, dakle Vodolije, kao i oni koji su svet ugledali između 10. i 21. juna (Blizanci), dok će napeto biti u životima osoba rođenih od 7. do 21. aprila (Ovan i Bik) i od 12. do 22. jula, a to su Rakovi.

Shutterstock

 

Sklad čeka Lavove rođene u periodu od 12. do 22. avgusta, kao i Strelčeve koji su na svet došli između 11. i 21. decembra. Napeto će biti i Vagama rođenim između 13. i 22. oktobra.

Svaki pun Mesec obasjava naš unutrašnji svet, usmeravajući nam pažnju na nerešene probleme i dileme. Stvari postaju jasnije i samim tim lakše se donose odluke, a pred očima će se naći i ono što je bilo sakriveno od naše svesti.

Mnogi će se upustiti u rizik i konačno probati ono za šta ranije nisu imali hrabrosti. Jer, Ovan se ne plaši da rizikuje, da se takmiči i da pruži sve od sebe kako bi prvi stigao do cilja.

Pun Mesec donosi promene i u vidu izraženije želje za nezavisnošću i akcijom. Tokom ovog perioda mnogi će osetiti poriv da preduzmu odlučnije korake, pretumbaju svoj život i započnu nove projekte.

Shutterstock

 

Ovan naglašava impulsivne emocije, što može dovesti do oštrih i nekontrolisanih reakcija na događaje oko nas. Mnogi će biti razdražljivi i nervozni, posebno ako se njihova očekivanja ne poklapaju sa stvarnošću.

S obzirom na to da je Ovan individualista i često izražava želju za liderskom pozicijom, moguće su i nemilosrdne borbe za prevlast i moć, nerazumevanje drugih ljudi, nespremnost na kompromis.

To se ne odnosi samo na poslovne odnose, nego i na ljubavni život, posebno ako je jedan od partnera sklon dominaciji.

Snažan talas energije uticaće na sve aspekte života. Bez obzira na pojačanu aktivnost, nemojte da donosite nepromišljene odluke, već se potrudite da prethodno dobro razmislite.

Uzmite vremena za sebe, kontrolišite svoje emocije, izbegavajte sukobe, posebno sa voljenim osobama. Važno je ostati strpljiv i poštovati mišljenja drugih.

Shutterstock

 

Pun Mesec u Ovnu je sjajno vreme za početak novih projekata, ali budite pažljivi i detaljno razradite strategiju ako želite dugoročne uspehe na polju posla.

Takođe, obratite pažnju na fizičko i emocionalno zdravlje, i prepustite se tehnikama opuštanja jer će akcije biti više nego obično.

Pročitajte Oktobar donosi velike životne promene i sreću ovim znacima, očekuju ih izuzetni uspesi i prava ljubav

Ovo je i sjajna prilika da se rešite svega što vam više nije potrebno - starih stvari, loših prijatelja i odnosa. Iskoristite energiju punog Meseca da vratite unutrašnju ravnotežu.

Komentari. (0)

Loading