Astrologija

Ljubavni horoskop: Lav mora da bude strpljiv, Bik pada na nečiji šarm, a ovaj znak konačno pronalazi srodnu dušu

Autor:

20.10.2024 07:00

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Ljubavni horoskop za 20. oktobar 2024. godine donosi sledeću astroprognozu



Ljubavni horoskop za 20. oktobar 2024. godine

Ovan

Ako ste zauzeti, možete očekivati finansijsku podršku partnera, a preporuka je da zajednički investirate u budućnost. Stalno imate utisak da voljena osoba nešto krije od vas.

Potrudite se da shvatite šta partner pokušava da vam kaže, jer tako nećete upadati u neprijatne situacije. Romantični ste i trudite se da stvorite prijatnu atmosferu u svojoj okolini.

Treba da se trudite da vrednujete nečije zalaganje i osećanja koja iskazuje, jer od vas zavisi uspeh vaše veze. Posebno vas nadahnjuju zajednički planovi, a postoje i situacije koje vas dodatno inspirišu.

Izlazite češće i videćete da ćete upoznati osobu svojih snova. U kom pravcu će ići taj odnos, zavisi od vas.

Shutterstock

 

Bik

Osećate veliki emotivni zanos i zadovoljstvo u društvu voljene osobe. Prija vam nečije ponašanje i spremnost da vam ugodi na različite načine.

Sve ima pravi smisao, ako postoji zajednički dogovor i dobra volja. Prihvatite realnu sliku u ljubavnom odnosu. Suočavanje sa istinom predstavlja rasterećenje i najavljuje dobar početak.

Ako ste mladi ili slobodni, očekuju vas zanimljivi kontakti i nova poznanstva. Neko će vas šarmirati svojom pojavom i stilom ponašanja.

Nema razloga da se ponašate suviše strogo prema voljenoj osobi. Slobodno izrazite svoja potisnuta osećanja ili namere. Učinite neki poseban gest pažnje u prilog zajedničkoj sreći.

Blizanci

Za razliku od sigurnosti koja vas prati kada je poslovni plan u pitanju, u ljubavnom životu osećate da vam treba stabilnost i sigurnost.

Zauzete osobe razmišljaju o sigurnoj luci, tako da će mnogi od vas u ovom periodu stati na ludi kamen. Čekate samo pravi momenat da partneru otvorite srce i otkrijete mu emocije.

Slobodnima se stalno u glavi vrzma jedna osoba, a sredinom ovog perioda će čuti nešto u vezi sa tom osobom što će ih oraspoložiti.

Zbog dinamične atmosfere, doći ćete u iskušenje da se upustite u aferu sa osobom koju ste nedavno upoznali. Ipak, ne savetuju vam se tajne veze jer ćete se vrlo brzo razočarati.

Slobodni će ovaj period provesti okruženi gomilom prijatelja, što im neće pasti teško jer će shvatiti da je prava sreća kad oko sebe imate iskrene ljude sa kojima se poznajete celog života.

Pročitajte Stigao je supermesec - Lovac pravi spektakl na nebu i donosi sreću ovim znakovima

Rak

Znate da možete više i bolje, ali to ne zavisi samo od vas. Niko nije savršen, pa nije ni vaša najdraža osoba. Pokušajte da je prihvatite onakvu kakva jeste i videćete da bez nepotrebnih pritisaka i zahteva možete biti sasvim srećni.

Shutterstock

 

Lav

Ukoliko imate potrebu da donesete neku bitnu odluku kada je emotivni život u pitanju, najbolje bi bilo da sa tim strpljivo sačekate i ostavite stvari kakve trenutno jesu.

Zvezde vam nisu dovoljno naklonjene, zbog čega je moguće da će vaši planovi krenuti lošim putem ili da se neće ostvariti ono što želite. Malo strpljenja i više razumevanja i razmišljanja će vam ukazati kada je najbolji trenutak za njihovo sprovođenje.

Devica

I dalje postoji kod vas potreba za ulepšavanjem i doterivanjem. Potajno želite da se pomirite sa bivšim partnerom, a sada ćete pokušati i da ostvarite komunikaciju sa njim.

Savet je da se držite dalje od njega, jer ga možete iskoristiti za neke svoje poslovne ideje, ali na kraju će sve ispasti naopako i loše po vas.

Za zauzete, ovaj period će proći bez većih promena. Pokušajte da se okrenete porodici jer je ona uvek tu zbog vas, ma koliko nesavršena bila. Vama je potrebna neka promena u svakom smislu.

Onima koji ste u stabilnoj vezi partneri će predložiti nove ideje koje imaju u vidu već duži period. Pokušajte da saslušate o čemu se radi i videćete da ćete se ostvariti i na poslovnom i emotivnom planu.

Krajem ovog perioda mogući su nesporazumi ili ljubomora, pripazite se! Ne ulazite bez veze u probleme i ne izazivajte nepotrebnu sumnju.

Moguća su nova poznanstva za slobodne, zato treba da iskoriste svoje potencijale.

Ljubavni horoskop za 20. oktobar za preostale znake pročitajte u nastavku

Vaga

Za razliku od uspeha na poslovnom planu, na ljubavnom neće baš sve toliko blistati. Potajno priželjkujete pažnju od jedne osobe, ali niste sigurno da li će stići.

Savet je da dozvolite nekome kome se sviđate da vodi brigu o vama. Verujte da je u ovom trenutku ta osoba kao stvorena za vas.

Zauzeti će uživati sa svojim partnerom, a rešće i neki problem koji traje već nekoliko meseci. Moguće je da dostignete ljubavnu sreću samo ukoliko verujete u mogućnost zajedničkog angažmana na tom polju.

Dugo niste izašli sa društvom, prihvatite poziv za izlazak. Opustite se i setite se zašto ste drugari iz rane mladosti.

Shutterstock

 

Škorpija

Idućih par dana vaša će ljubavna stremljenja biti uglavnom platonskog karaktera. Osećaćete sve veću potrebu za ljubavlju, ali i za sanjarenjem o svojim idealima. Zbog toga će neki biti u dilemi da li izaći ili se povući.

Strelac

Preplavljeni ste različitim emocijama, sve što ima ljubavni predznak privlači vašu pažnju i veliko interesovanje. Osećate da se nalazite na emotivnoj prekretnici, stoga pažljivo analizirate partnera ili osobu koja vam se dopada.

Ljubavni događaji koje naslućujete imaju neku neobičnu draž i ispunjavaju vas pozitivnim raspoloženjem. Emotivni sklad predstavlja najlepši odraz intimne sreće koja vas prati.

Mnoge stvari postaju dostižne, tek kada svoje misli i osećanja podelite sa bliskom osobom. U kombinaciji mašte i zavodničkih sposobnosti, delujete veoma privlačno na svoju okolinu. Nema razloga da sumnjate u svoju ljubavnu sreću.

Pročitajte Oktobar donosi velike životne promene i sreću ovim znacima, očekuju ih izuzetni uspesi i prava ljubav

Jarac

Delujete zadovoljno u nečijem društvu i umete da stvorite ljubavnu atmosferu. Važno je da pravilno vrednujete nečija osećanja, sve što se dešava između vas i voljene osobe uvek predstavlja lepši deo stvarnosti.

Pronalazite smisao u zajedničkim planovima, postoje detalji koji vas posebno inspirišu. Voljena osoba je nestrpljiva u iščekivanju da ispunite svoja obećanja, ali vi imate dobru strategiju i ništa ne prepuštate slučaju.

Rado se odazivate na različite pozive i sjajno koristite svoj šarm u ljubavnom osvajanju. Umete da zablistate u pravom trenutku i da privučete nečiju pažnju. Obradovaće vas jedno neobično poznanstvo.

Shutterstock

 

Vodolija

Stalo Vam je da prevaziđete emotivnu krizu i nalazite se pred novom odlukom koju želite da saopštite voljenoj osobi. Ipak, partner izražava jasno negodovanje i pokušava da vas uveri u drugačiji način razmišljanja.

Razgovor, dobronamerni saveti ili podrška bliskih prijatelja uvek deluju pozitivno na vaše raspoloženje. Emotivne dileme je moguće razrešiti, ali kroz određeno vreme kada se utisci i osećanja iskristališu.

Privremeno udaljavanje od voljene osobe treba da vas podstakne na dobro rešenje. Nema potrebe da zaoštravate odnos, pokažite više razumevanja za partnera i zadovoljstvo će biti obostrano.

Ako ste mladi ili slobodni, novi ljubavni susreti i kontakti deluju kao zamena za neke neostvarene želje koje imate. Na sreću, očekuje vas dobar epilog.

Ribe

Vodite aktivan društveni život i rado se pojavljujete na javnim mestima. Priželjkujete nove ili neobične emotivne kontakte na različitim stranama.

Ono sto drugima deluje teško ili nemoguće, za vas postaje dostupno i predstavlja uigranu varijantu emotivnog osvajanja.

Očekuju vas prijatne promene u odnosu sa partnerom. Voljena osoba ume lako da vas podstakne na pozitivnu reakciju ili na snažne izlive emocija.

Stalo vam je da impresionirate jednu osobu na neobičan nacin, smišljate novu taktiku. Ako ste slobodni, prijaće vam nova romansa. U emotivnom zanosu spremni ste da se oprobate i u izazovnijim situacijama.

Ljubavni horoskop za 20. oktobar preuzet sa astrolook.com

Komentari. (0)

Loading