Astrologija

Od njih ne očekujte slatke poruke, cveće i mirisne sveće: Horoskopski znaci koji nisu skloni romantici

Autor:

20.10.2024 18:06

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Horoskopski znaci koji nisu skloni romantici



Neki znakovi Zodijaka jedva čekaju da celom svetu stave do znanja koliko su zaljubljeni, dok drugi to pokazuju na praktičniji način. Neće vas obasipati komplimentima, cvećem i plišanim igračkama, ali to ne znači da vas ne vole.

Naprotiv, mnogi od njih su oličenje vernosti. Međutim, izlivi nežnosti jednostavno im ne idu od ruke. Postoje horoskopski znaci koji nisu skloni romantici i s tim moramo da se pomirimo.

Shutterstock

 

Iznenadni let balonom i latice ruža na jastuku verovatno su poslednje što bi moglo da im padne na pamet, a zaboravite i poljupce u javnosti ili gestove koji će vas ostaviti bez daha.

Ipak, nemojte zameriti. Imaju oni svoje načine, a hellomagazin.hr otkriva koja su to četiri znaka kojima je romantika - slaba strana.

Pročitajte Zabavni, neodoljivi, hodajuće harizme - Ovo su najveće zvezde Zodijaka, proverite da li je vaš znak među njima

Jarac

Oni su praktične i posvećene osobe. Duboko su predani i odgovorni partneri, no, njihova praktična priroda ponekad može da zaseni sklonost prema romantičnim gestovima.

Svoju ljubav izraziće direktno, delima, a zakletvu pred matičarem ili Bogom nikad ne zaboravljaju.

Shutterstock

 

Vodolija

Vodolije su poznate po nezavisnosti i nekonvencionalnom razmišljanju. Daju prednost intelektualnim i spiritualnim vezama, romantika im nije u prvom planu.

Mogu biti vrlo brižni i predani, ali možda neće uvek pristati na tipične ljubavne stvari, kao što je držanje za ruke dok šetate gradom.

Devica

Ljubav pokazuju obraćajući pažnju na detalje, a osobi koju vole ponekad umeju da dele i dobronamerne savete.

Ekstravagantni romantični gestovi nisu njihova šolja čaja. Analitička priroda ih često hladi, pa opet privlači onima u koje su zaljubljeni.

Pročitajte Znakovi Zodijaka posle raskida - Jedni buše gume, drugi nikako da pronađu lek za slomljeno srce, treći prave scene...

Škorpija

Škorpije su strastvene i intenzivne, ali kada je reč o iskazivanju ljubavi na sladunjav način – za to baš i nisu zainteresovane.

Kao i ostali horoskopski znaci koji nisu romantični, fokusirani su na duboku emocionalnu povezanost i intenzitet veze. Cveće i večere uz sveće nosu im prioritet prilikom iskazivanja nežnosti.

flo maderebner / pexels

 

Komentari. (0)

Loading