Astrologija

Da li ste među njima? Ova četiri znaka su najveći inovatori i kreativci

Autor:

23.10.2024 18:00

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Najkreativniji horoskopski znaci



Leonardo da Vinči, pravi renesansni čovek, rođen je u znaku Ovna, genijalni Nikola Tesla bio je Rak, dok je Albert Ajnštajn svet ugledao u znaku Riba.

Da li ste se ikad zapitali da li i u vama čuči neki genije ili ste možda slučajno otkrili da posedujete talenat za slikanje, pevanje, pisanje priča? Možete li da pretpostavite ko su najkreativniji horoskopski znaci?

Shutterstock

 

U kom znaku Zodijaka se rađaju najveći inovatori i umetnici, oni koji stvari vide i doživljavaju na drugačiji način, osmišljavajući izume od ogromnog značaja za čovečanstvo?

Oni se ne plaše da ispitaju dokle sežu njihove granice. Obično od malih nogu ispoljavaju interesovanje za nauku, ili pak umetnost, književnost, nešto van uobičajenih okvira.

Astrolozi kažu da to često zavisi od datuma kada smo rođeni, a ističu se ova četiri znaka, prenosi hellomagazin.hr. Krenimo redom...

Pročitajte Od njih ne očekujte slatke poruke, cveće i mirisne sveće - Horoskopski znaci koji nisu skloni romantici

Vodolija

Oni znaju kako da svoje ideje "preslikaju" u stvarnost i pronađu ljude koji će im u tome pomoći. Rođeni su inovatori, često su godinama ispred svog vremena, možda nekad i neshvaćeni, a vode se velikom željom da pomognu čovečanstvu.

Tomas Edison i Galileo Galilej bili su pripadnici ovog znaka.

Shutterstock

 

Blizanci

Izuzetno inteligentni, uvek u pokretu i željni znanja, Blizanci iskreno žele da svet učine boljim mestom za život svih. Razmišljaju brzo i poseduju izvrsne komunikacione veštine, vole da razmenjuju ideje.

Često umeju da dođu do izuma koji su doslovno neverovatni. Odlično se snalaze na polju tehnologije i medija, kao i u svetu nauke. Žak Kusto je rođen u znaku Blizanaca.

Pročitajte Zabavni, neodoljivi, hodajuće harizme - Ovo su najveće zvezde Zodijaka, proverite da li je vaš znak među njima

Strelac

Uvek spremni na putovanje i otkrivanje novih svetova, pustolovni Strelci posebno su jaki kada su književnost i geografija u pitanju. Ovi neustrašivi inovatori ne znaju šta znači “ne”, za njih je život avantura u koju skaču naglavačke.

Umeju da otkriju stvari koje drugi ne bi ni zapazili. Pomenimo tek jednog čuvenog Strelca, Dejvida Bouvija.

Ovan

Najkreativniji horoskopski znaci su ambiciozni i imaju snažnu želju da utabaju put drugima, pa su na toj listi svakako i rođene vođe, Ovnovi. Posebno su im bliska polja u kojima je bitno odmeriti snage i pobediti.

Za njih je svaki projekat uzbudljiva avantura od koje ne žele da odustanu dok sve ne bude savršeno, baš kako su zamislili. Takvi su bili i Tomas Džeferson, Vinsent van Gog, Leonardo...

 

Komentari. (0)

Loading