Marijana Mićić

Estetska korekcija Marijane Mićić privukla dosta pažnje, velika promena na licu

Autor:

04.06.2024 09:59

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Estetska korekcija Marijane Mićić glavna tema na mrežama, kako se vama čini?



Marijana Mićić oduvek je važila za prirodno lepu ženu, a izgled je rešila da ne prepušta slučaju, već dosta pažnje posvećuje nezi.

Voditeljka redovno posećuje estetske centre gde se podvrgava raznim tretmanima koje pružaju jedrost i mladolikost koži, ali to nije sve što voditeljka praktikuje.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Naime, njeno najnovije gostovanje u emisiji „Neka ti je slatko” na Blic televiziji privuklo je dosta pažnje, a estetska korekcija Marijane Mićić izazvala je polemike na mrežama.

Ukoliko pogledate voditeljkine stare fotografije, primetićete da je stavila hijaluronske filere u usne, koje su sada znatno punije.

Pročitajte Za novom frizurom Marijane Mićić dame su poludele, pravi letnji hit (foto)

Novi izgled atraktivne brinete zapao je za oko mnogim gledaocima kraj malih ekrana, a mišljenja na tu temu su podeljena.

Dok jedni smatraju da je estetska korekcija Marijane Mićić pun pogodak, drugi smatraju da joj fileri uopšte nisu bili potrebni.

Printscreen Blic Tv

 

Inače, Marijanina lepota nije jedino što privlači pažnju. 

Njena vitka linija nakon dva porođaja inspiracija je mnogim mamama da dovedu liniju u red, te tako često dobija upite kako joj polazi za rukom da ima takvu figuru.

Voditeljka je svojevremeno ispričala kako je smršala nakon porođaja

Pročitajte Pet meseci posle porođaja Marijana Mićić ponovo slavi, čestitamo!

- Radila sam trudna do petog meseca, snimala sam serije, a nikome nisam dugo htela da kažem da sam trudna, niko nije znao. Ugojila sam se 17 kilograma u trudnoći.

Sada imam dva kilograma viška u odnosu na pre trudnoće, vrlo brzo sam sve to skinula, sama od sebe. Imala sam noću znojenja, probudim se – voda. I kilogrami su valjda samo odlazili. Ne znam zašto se to dešavalo.

Mateja Stanisavljevic/ATA Images

 

Patronažna sestra mi je rekla da je to od dojenja. Ja sam bukvalno za dve nedelje smršala 14 kilograma, u prve dve nedelje posle porođaja.

I patronažna sestra koja je dolazila svaki dan mi je posle desetog dana rekla: „Ju, što ste smršali”. Ja sam se uplašila, rekoh: „Zašto, šta mi je?” – ispričala je Marijana i dodala da je tek posle porođaja počela da jede slatkiše, pre i u toku trudnoće uopšte nije volela slatko.

Komentari. (0)

Loading