Sloboda Mićalović

Omiljeni puder Slobode Mićalović čini vas dve decenije mlađom, godinama mu je verna

Autor:

28.05.2024 13:08

Foto: Jelena Jovanov/Gloria

Foto: Jelena Jovanov/Gloria

Izbor makeup proizvoda utiče na izgled i lepotu vaše kože, a omiljeni puder Slobode Mićalović učiniće vas dve decenije mlađom



Sve žene, nezavisno od tipa kože ili godina, maštaju o savršenom tenu, zbog čega posežu za proverenim mejkap proizvodima kojima će pokriti nepravilnosti i istaći ono najlepše na licu.

Poput mnogih dama, glumica koju ste zavoleli u seriji ”Ranjeni orao” pažljivo bira kozmetičke proizvode, a sada vam otkrivamo koji je omiljeni puder Slobode Mićalović

Jelena Jovanov

 

Šarmantna glumica ne voli pudere koji izgledaju teško na koži i koji su vidljivi golom oku, već preferira teksture koje ujednačavaju ten i daju mu zdrav sjaj.

Pročitajte Ako imate košulju kao Sloboda Mićalović, savršen autfit je gotov za minut

Omiljeni puder Slobode Mićalović je proizvod popularnog brenda "La prairie" koji savršeno skriva sitne nedostatke i ističe njenu prirodnu lepotu. 

- Zbog posla kojim se bavim moje lice je stalno pod šminkom i zahteva ozbiljnu negu.

Pored kućne nege, što podrazumeva čišćenje lica mlekom i tonikom, stavljam još masku, serum, kremu, a moje lice prepuštam gospođi Dragici iz kozmetičkog salona "Dragica", koja savršeno brine o mojoj koži.

Koristim puder "La prairie", jer on najviše prija mojoj koži i savršeno pokriva sve što poželim - otkrila je lepa glumica, a prenosi glossy.

Omiljeni puder Slobode Mićalović proizvodi se u različitim nijansama, pa ga pre kupovite uvek testirajte u predelu vilične kosti. Boja koja se podudara sa bojom tena na tom delu lica je vaša boja.

Komentari. (0)

Loading