Kristina Bekvalac

Kristina Bekvalac ponovo operisala grudi, šokiraće vas sa koliko godina je to prvi put uradila

Autor:

30.05.2024 12:45

Foto: M.M. / ATAImages

Foto: M.M. / ATAImages

Estetske korekcije Kristine Bekvalac podigle prašinu u javnosti, razlog je ovo



Otkako su se pojavile na javnoj sceni, sestre Bekvalac spadaju među najodvažnije i najlepše žene. Tajna njihovog besprekornog izgleda leži u dobroj genetici, a ostatak postižu tretmanima.

Ipak, video-snimak koji je osvanuo na Instagramu, minimalne estetske korekcije Kristine Bekvalac dospele su u žižu interesovanja. 

Aleksandar Crnogorac

 

Estetske korekcije Kristine Bekvalac više nisu tajna, a osim kapaka poznata dizajnerka je čak dva puta operisala grudi. 

- Ono što je meni bilo najbitnije je da vidim nekoliko žena koje su bile zadovoljne svojim rezultatima. Tako da nisam ni sumnjala da ću biti zadovoljna. 

Ovaj zahvat na očima me vratio deset godina unazad. Moja anatomija lica je takva da sam imala spuštene kapke što mi je u jednom trenutku bilo prelepo.

Pročitajte Hvala ti, mama - Sestre Bekvalac na okupu, otac u suzama, video će vas rasplakati

Do momenta kada sam napunila 36 godina kada, kao što i sami znate, kolagen u očima nije isti. Osećam se mlađe i bolje, što i jeste poenta. 

Operacija grudi mi je bila poznata zato što sam ja još pre mnogo godina imala prvi zahvat. Tada sam imala 23-24 godine.

U međuvremenu sam rodila dvoje dece tako da izgled mojih grudi više nije bio onakav kakav sam želela. Meni je ceo proces bio poznat.

Estetska korekcija Kristine Bekvalac dala je fenomentalne rezultate, a ona otkriva kako je tekao oporavak posle zahvata. 

Standardno je tekao oporavak. Strogo mirovanje nekoliko dana i posle toga sam najnormalnije radila sve, samo mi je bilo teško da izdržim taj period od tri meseca da ne vežbam - priznaje dizajnerka. 

Komentari. (0)

Loading