Avon

ONO KADA TE ŠMINKA NAJBOLJE POZNAJE – AVON ULTRA COLOUR MAKE UP KOLEKCIJA

Autor:

03.06.2024 07:00

Foto: Avon promo

Foto: Avon promo

Avon Ultra Colour kolekcija - najkvalitetnija šminka koja stvara magiju



Imajući u vidu brzinu tempa koji nam život diktira, kao i FOMO filozofiju zbog koje retko i teška srca propuštamo najrazličitije prilike -  iz Avon kompanije za negu lepote stiže make-up kolekcija čije ime nagoveštava moćno iskustvo ispred ogledala.

ULTRA COLOUR kolekcija bogata najkvalitetnijim sastojcima za šminku, kao i paletama boja sa ultrapostojanim pigmentima, uz koje stvaramo magiju na licu i noktima.  

Avon promo

 

Od jednostavnih do veličanstvenih rešenja, tvoja kreativnost je u punom zamahu sa ULTRA Colour najraznovrsnijim make-up asortimanom.

Najprodavaniji ULTRA ruž za usne, fantastični "Glimmerstick" krejon i najnovije nijanse lakova za nokte tu su da te podstaknu da oslobodiš svoju umetničku crtu i pustiš je da oslika tvoje raspoloženje. 

Društvu se pridružila i najnovija ULTRA COLOUR odvažna, ultrapigmentovana paleta senki za oči. Ove senke pružaju intenzivnu boju u samo jednom potezu četkice.

Možeš da biraš između ultrasuptilnih boja iz EARTH palete, ultraglamurozne boje ROSES palete ili ultrakreativne nijanse LILACS palete. Koju god da izabareš ne možeš da pogrešiš jer pravila pišeš sama! 

Avon promo

 

Ukoliko ti, ipak, zatreba pomoć za neku dilemu koja se rodi u vezi sa nijansom u ovom zabavnom procesu, Avon i za to ima rešenje.

Svoju savršenu nijansu pronađi uz pomoć Avon virtuelnog ogledala, koje možeš koristiti kao ličnog asistenta pri šminkanju, ali i prilikom odabira i kupovine idealne nijanse za, recimo, neki ležerni nedeljni matine.

I zato, uz Avon Ultra make-up kolekciju, nema tog događaja na koji ćeš zakasniti (osim ako kašnjenje nije deo tvoje ženske taktike) i na kom nećeš zablistati poput filmske dive!

Avon ULTRA COLOUR make-up kolekcija ohrabruje te da budeš sve ono što zamisliš. Ona je tu da ti pruži najveću podršku u svim tvojim avanturama.

Avon promo

 

Pogledaj u junskoj brošuri šta sve ova kolekcija sadrži i poruči favorite, čekaju te i popusti za više poručenih komada. Ili poruči onlajn na www.avon.rs i sve stiže na tvoju kućnu adresu!

 

Komentari. (0)

Loading