Olivera Balašević

Oliveri Balašević (65) u kupaćem zavide dvasedetogodišnjakinje, vitka linija bez teretane (foto)

Autor:

31.05.2024 09:05

Foto: Mirko Tabašević

Foto: Mirko Tabašević

Kupaći kostim Olivere Balašević privukao je veliku pažnju na društvenim mrežama



Zašto je kupaći kostim Olivere Balašević jedna od glavnih tema na Instagramu?

Verovatno zato što ona gazi sedmom decenijom i ima hrabrosti da pokaže kako njeno telo izgleda u 65. godini života.

 

 

Mada, nema čega da se stidi. Naprotiv, Đoletova udovica oduvek je važila za damu prefinjenog i otmenog izgleda, koja svojim sofisticiranim izgledom nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Olivera ima 64 godine, ali ako je malo bolje pogledate, sigurno ćete pomisliti da je greška. Ova harizmatična udovica Đorđa Balaševića izgleda znatno mlađe nego koliko ima u krštenici.

Kupaći kostim Olivere Balašević idealan je za žene 50+

Njena linija je besprekorna, a dok je uživala u svom dvorištu pre četiri godine, ponosno je pozirala u kupaćem i tada su se ređali komplimenti na njen račun.

Telo zategnuto kao struna, noge na kojima bi joj pozavidele i dvasedetogodišnjakinje koje svakodnevno treniraju u teretani i široki osmeh koji krasi njeno lice mogli smo da vidimo u nizu fotografija koje su objavljene.

Pročitajte Nakon intervencije Olivera Balašević u najslađem zagrljaju - Ona me razume (foto)

Kupaći kostim Olivere Balašević, po mišljenju modnih stručnjaka, savršen je za dame u najboljim godinama, tačnije one koje imaju više od 50.

Prikriva sve nedostatke a u prvi plan ističe atribute koje spisateljica ne želi da krije, već ih ponosno ističe. A i što ne bi kada izgleda savršeno.

 

 

Komentari. (0)

Loading