Miona Marković

Miona Marković ne pomišlja na dijetu i zamorne treninge, celulit nema zahvaljujući ovome

Autor:

31.05.2024 22:16

Foto: Foto: Jakov Simović

Foto: Foto: Jakov Simović

Estetski tretmani Mione Marković garantovano rešavaju problem sa pomorandžinom korom



Miona Marković jedna je od najzgodnijih domaćih glumica, a osim godinama, na tome može da zahvali i estetskim centrima koje posećuje.

Atraktivna brineta leto će dočekati spremna, a ukoliko nemate vremena za treninge i dijete, evo kako i vi možete da zategne telo i rešite se dosadnog celulita.

Foto:Dalibor Danilović

 

Naime, ova tri estetska tretmana Mione Marković zajedno daju najbolje rezultate.

Estetske tretmane Mione Marković odmah ćete isprobati

Acoustic wave

Anticelulit "acoustic", odnosno terapija zvučnim talasima, pokazala se kao sjajan anticelulit tretman. Ova neinvazivna tehnika koristi zvučne talase visoke frekvencije kako bi poboljšala cirkulaciju krvi, čime se ubrzava metabolizam i podstiče prirodna regeneracija tkiva.

Ovaj tretman pomaže u smanjenju celulita i razgradnji masnih ćelija, takođe stimuliše proizvodnju kolagena koji utiče na elastičnost kože.

Pročitajte Poreklo za ponos - Ovaj ugledni gospodin je otac Mione Marković (foto)

- Imala sam utisak da deluje jer sam osetila taj pritisak kako radi na koži - poručuje Miona.

Ultrazvuk

Potpuno bezbolna metoda za uklanjanje celulita. Ultrazvuk prodire pod kožu i izaziva izbijanje dubokog celulita na površinu.

Prolaskom kroz masno tkivo ultrazvučni talasi dovode do razlaganja masnih ćelija u masne kiseline koje se jednim delom troše za rad mišića, a ostatak se izbacuje iz tela prirodnim putem, a i glumica tvrdi da se baš ništa ne oseća.

Instagram

 

Vakupres tretman

Još jedna neinvazivna i potpuno bezbolna metoda uklanjanja celulita. Radi tako što se stvara vakuum koji uklanja celulit iz mišića, stimuliše protok krvi, stimuliše limfnu drenažu i pojačava efekte masaže ili vežbanja, a glumica potvrđuje efikasnost.

Efekat vakuum terapije se vidi već nakon prvog tretmana. Koža je zategnutija, samim pokretanjem cirkulacije u tkivu stimuliše se limfna drenaža i izbacivanje toksina, pa nije čudo što Miona ima telo zategnuto kao struna.

Komentari. (0)

Loading