Ena Popov

Ena Popov danas je pola one žene uz pomoć ovog trika

Autor:

05.06.2024 15:50

Foto: Antonio Ahel ATA Images

Foto: Antonio Ahel ATA Images

Izgled Ene Popov dosta je drugačiji, liniju je stesala na ovaj način



Izgled Ene Popov i danas privlači podjednako pažnje kao i kada se pojavila. Lepa Novosađanka oduvek je važila za ženu sa oblinama, ali je rešila da steše liniju, pa je danas znatno mršavija.

Kao neko ko je vrlo aktivan na društvenim mrežama Ena često deli trenutke iz privatnog života, a njene najnovije fotografije svedoče u prilog tome koliko drugačije sada izgleda.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Kada je voditeljka podelila sliku u uskoj crnoj haljini, nemoguće je bilo ne primetiti znatno uži obim struka, kao i bokova, a čini se da je i ona više nego zadovoljna izgledom.

- Jedna od najlepših haljina koje sam ikada nosila - poručila je voditeljka ponosno se osmehujući u ogledalu.

Pročitajte Ena Popov ima pantalone koje najbolje prikrivaju višak kilograma, sve druge ćete zaboraviti (foto)

Inače, za sadašnji izgled Ene Popov nisu zaslužne ni naporne dijete, ni iscrpljujući treninzi. Voditeljka nije menjala način ishrane, niti je sate provodila u teretani, već je svoj izgled prepustila rukama stručnjaka.

Ona je liniju stesala uz pomoć mezoterapije i sada je lakša za čak 20 kilograma.

Instagram

 

- Kao vrlo mlada susrela sam se sa komentarima o mom fizičkom izgledu i bilo mi je krivo kada pročitam neke komentare. Tada nije bilo ni cenzure, ni portala, već samo foruma sa kojih nisu mogli da se brišu komentari. 

Niko nije mogao da nas zaštiti na internetu. Vodila sam se onim da je važno da me vole ljudi koji su meni bitni, međutim, sve se to negde skladišti i danas uviđam da su neki komentari uticali na moje samopouzdanje - ispričala je svojevremeno Ena, koja se dva puta ostvarila u ulozi majke.

Komentari. (0)

Loading