Jelena Đoković

Ne, nije Kejt nego Jelena Đoković: Nova boja kose i frizura omiljene su i princezi od Velsa (foto)

Autor:

07.06.2024 17:17

Foto: Adrian Dennis/Profimedia

Foto: Adrian Dennis/Profimedia

Nova boja kose Jelene Đoković savršeno joj pristaje



Iako svi svetski i domaći mediji danima pišu o njenom suprugu i njegovom zdravstvenom stanju, ni nova boja kose Jelene Đoković nije ništa manje zanimljiva tema za javnost.

Mada smo pre nekoliko večeri imali prilike da je vidimo u Novakovoj loži sa bojom i fruzurom kojoj je dugo verna, supruga najboljeg tenisera svih vremena na Instagramu je objavila zanimljivu fotografiju.

instagram printscren

 

Preciznije rečeno, nije objavila već je promenila profilnu sliku na kojoj je u prvom planu upravo nova boja kose Jelene Đoković, dosta tamnija od one na koju smo navikli.

Mnogi njeni fanovi prokomentarisali su da ih je podsetila na čuvenu princezu od Velsa, što zbog boje, što zbog volumena koju njena kosa na fotografiji ima, što zbog talasa koje Kejt obožava da nosi.

Nova boja kose Jelene Đoković pravi je letnji hit

Pozitivne kritike i komplimenti danima ne prestaju da se nižu na temu Jelenine nove frizure i boje kose, mada i dalje ne znamo da li je zaista promena ili se ona samo poigravala sa fotošopom.

Svi bjuti stručnjaci složni su u jednom - ova dužina, boja i frizura joj savršeno pristaju, a mnogi smatraju da je krajnje vreme da lepu Jelenu vidimo u do sada nekom neviđenom izdanju.

Pročitajte Ovo je omiljena pesma Jelene Đoković, često je pevuši (video)

Nova boja kose Jelene Đoković idealna je za vrele, letnje dane. Iako tamna jednostavna je za održavanje, a redovnim tretmanima i prelivima imaćete savršenu nijansu koja neće posvetleti na suncu.

Šta vi kažete, kako sam se čini novi imidž Noletove supruge?

Komentari. (0)

Loading