Danijela Dimitrovska

Danijela Dimitrovska isklesane trbušnjake dobija bez treninga i izbalansirane ishrane, ovo zaista niste videli do sada

Autor:

13.06.2024 08:02

Foto: Antonio Anhel / Ata images

Foto: Antonio Anhel / Ata images

Za besprekoran izgled Danijele Dimitrovske zaslužan je i ovaj revolucionarni tretman



Pored brojnih kvaliteta kojima može da se pohvali, besprekoran izgled Danijele Dimitrovske je nešto na čemu bi mnogo mlađe devojke mogle da joj pozavide. 

Antonio Anhel / Ata images

 

Atraktivna voditeljka aktivna je na društvenim mrežama, a njene objave prepune su saveta upućenih damama koje žele da u životu postignu svoj maksimum. 

Ovoga puta odlučila je da podeli dugo čuvanu tajnu, pa smo tako saznali da je za savršen izgled Danijele Dimitrovske, između ostalog, zaslužan i ovaj revolucionarni tretman.

- Znam da uvek kažem da bez izbalansirane ishrane i treninga ne možete da dobijete isklesane trbušnjake i oblikovane noge, ali, probaćemo i ovo jer devojke kažu da je ludilo. 

Pročitajte Džaba šminka i skupo odelo: Ruku Danijele Dimitrovske svi gledaju, razlog je ovo (foto)

Kako ovaj aparat radi? Magnetno polje se širi kroz odeću i kožu i pokreće motoričke nerve i izaziva kontrakciju mišića. Cilj je da da efekte visokointenzivnih vežbi, a ništa ne boli, to moram da naglasim. 

Celo iskustvo je zapravo prijatno - napisala je voditeljka na svom Instagramu. 

Instagram

 

Da izgled Danijele Dimitovske i ovog leta mami uzdahe, zaduženo je magnetno polje uređaja TESLA Former koje se obično koristi kada dame žele da istaknu trbušnjake, oblikuju noge ili gluteus. 

Kao i kod vežbanja, aktiviraju se motorni nervi i stimuliše kontrakcija mišića, a rezultati su vidljivi već nakon prve serije tretmana. 

Komentari. (0)

Loading