Vojin Ćetković

Holivud ga zove! Vojin Ćetković pustio je da prirodno stari, sede ne krije, a i što bi? (foto)

Autor:

02.07.2024 15:32

Foto: Antonio Anhel/ATAImages

Foto: Antonio Anhel/ATAImages

Izgled Vojina Ćetkovića privukao nezapamćenu pažnju javnosti



Vojin Ćetković godinama važi za jednog od najpoželjnijih glumaca. Taj status obezbedili su mu talenat i harizma, ali i atraktivan fizički izgled koji se ne sme zapostavljati.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Kao dvadesetogodišnjak napustio je rodni Kruševac i zarad studija se preselio u Beograd. Tada mu se prižila prilika da potpiše prvi ugovor i ostvari dečački san.

Pročitajte Nije mogao ni da nasluti, Vojin Ćetković proživeo pravu agoniju - Spavao sam pored toaleta

Osim za neverovatan talenat, zahvaljujući kojem je kasnije dobio brojne uloge, često su se mogle čuti reči hvale i za savršen izgled Vojina Ćetkovića. 

Iako detalje iz privatnog života retko deli, glumac nije odoleo, te je staru fotografiju iz indeksa objavio na Instagramu. 

Mladalački izgled Vojina Ćetkovića dame nije ostavljao ravnodušnim, ipak, godine koje neumorno prolaze su sada učinile svoje.

Uvek prirodan i bez ikakvih estetskih korekcija, glumac je naučio da prihvati starenje i ponosno nosi svoje godine, o čemu je nedavno i govorio. 

- Životno iskustvo vidi se u svakoj čovekovoj bori, sedoj kosi ili bradi. Prosto se iskustvo vidi - šarmantno je poručio glumac u jednoj emisiji. 

Na društvenim mrežama glumac rado deli fotografije, a na negovan izgled Vojina Ćetkovića mogu se čuti samo pozitivni komentari. 

”Sede ti baš dobro stoje”, ”Prirodan i veoma lep čovek”, ”Nisi se mnogo promenio”, samo su neki od komentara.

 

Komentari. (0)

Loading