Dragana Mićalović

Dragana Mićalović ima frizuru leta, gotova za minut, a efekat je fenomenalan

Autor:

02.07.2024 18:06

Foto: Instagram @hipokampelefentokamela

Foto: Instagram @hipokampelefentokamela

Frizura Dragane Mićalović idealna je za letnje dane



Žene sa dugom kosom znaju koliko je teško tokom vrelih, letnjih dana da održite bujnost i volumen, i da imate savršeno stilizovanu kosu.

Zbog vlage, vrućine, vode kose su nam neretko u jako lošem izdanju, ali frizura Dragane Mićalović koju je ponela pre nekoliko dana pokazala nam je i da tokom najlepšeg godišnjeg doba možemo lako da blistamo.

 

 

Lepa glumica uvek prati kako modne tako i bjuti trendove, te gotovo nikada ne greši kada je reč o stajlinzima i izgledu generalno. Pa tako nije ni ovog puta kada se odlučila za jednostavnu, a veoma efektnu frizuru.

Gotova za svega nekoliko sekundi, frizura Dragane Mićalović idealna je za leto iz nekoliko razloga.

Prvo, kosa je pokupljena, te ne dolazi do znojenja i kvarenja frizure; drugo, kad god želi može da skine gumice i da dobije nestvarno stilizovanu kosu prepunu volumena.

Frizura Dragane Mićalović omiljena je mnogim damama

Pletenice su zaštitni znak leta, a jedan od neprolaznih trendova kada je u pitanju oblikovanje kose su takozvane bubble pletenice, odnosno frizure koje generalno nisu kike, ali izgledaju veoma efektno.

Gaga se ovog puta opredelila za varijantu niskog repa, uz puštene zavesa-šiške, a reč je o stilu koji svako ume da napravi, imao frizerskog dara ili ne.

Efektna frizura popularne dramske umetnice polako, ali sigurno postaje omiljena mnogim damama zbog jednostavnosti, a sjajnog krajnjeg rezultata.

Pročitajte Dragana Mićalović ovim kaloričnim srpskim jelom održava figuru na +40

Kada je objavila selfi sa novom frizurom na Instagramu u sekciji komentara, nije se mogao pronaći nijedan negativan. Naprotiv, svi su oduševljeni izgledom Dragane Mićalović.

Iako je prirodno prelepa, ovako stilizovana kosa dodatno pojačava njenu lepotu zbog otvorenosti lica i isticanja u prvi plan crta lica i prirodnog izgleda.

Komentari. (0)

Loading