Milena Radulović

Zbogom, smeđe! Milena Radulović druga žena, nova boja kose sve iznenadila (foto)

Autor:

04.07.2024 16:59

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nova frizura Milene Radulović joj savršeno pristaje



Milena Radulović uživa u odmoru i letnjoj pauzi kada ne snima ništa, pa je rešila da život začini nekom promenom.

Odlučila se da promeni boju kose, a nova frizura Milene Radulović naišla je isključivo na pozitivne kritike i komplimente jer joj savršeno pristaje.

Instagram

 

Naime, glumica više nije brineta kakvom smo je navikli, već zanosna crnka. Milena se odrekla zaštitnog znaka, te je kosu ofarbala u crnu boju, a novim izgledom se pohvalila pratiocima na Instagramu.

Kako izgleda nova frizura Milene Radulović mogli smo da vidimo na njenim poslednjim fotografijama koje je objavila, a na nekima od njih degustira ostrige u restoranu.

Frizura Milene Radulović je pravi letnji hit

Poznato je da je mlada glumica već dugo kratko ošišana jer joj prija kosa stilizovana na paž, a kada se odlučila da skrati dugu, gustu kosu, prve su je podržale majka i sestra.

Kako joj je prethodnih meseci najveća podrška izabranik Ognjen Janković, verujemo da se njemu Milenina transformacija iz brinete u crnku najviše i dopala.

Pročitajte Doručak Milene Radulović topi masne naslage i jača imunitet, a gotov je za samo 10 minuta

Podsećanja radi, dramska umetnica je već skoro godinu dana u ljubavnoj vezi sa frontmenom grupe "Beogradski sindikat", sa kojim se prvi put u javnosti pojavila u januaru ove godine na suđenju Miki Aleksiću.

Ognjen nikada nije krio da mu je veoma važno da bude uz Radulovićevu kroz najteže trenutke, a i ona je njega čvrsto držala za ruku pre dva meseca kada je njegova bivša supruga i majka njegovih ćerki iznenada preminula.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Komentari. (0)

Loading