Promo

Savršen izgled u nekoliko koraka

Autor:

08.07.2024 06:15

Foto: Promo

Foto: Promo

L’ADRIA kozmetika idealna je za vašu kožu



Da bi vam lice bilo negovano i blistavo, potrebno je da u svoje bjuti rituale uvedete dnevnu i noćnu negu preparatima koji će kožu hidrirati, hraniti i štititi od spoljnih uticaja 

Koža se menja s godinama, samim tim i njene potrebe, što je posebno vidljivo na licu, gde bore postaju izraženije.

Promo

 

Da bi vam lice bilo negovano, potrebno je da imate dnevnu rutinu, odnosno praktikujete četiri osnovna koraka - čišćenje, toniranje, negu i zaštitu, naročito u letnjim mesecima. 

Temeljno čišćenje mlekom ili gelom prvi je korak jer se time uklanjaju znoj, masnoće i nečistoće i koža priprema za bolje upijanje aktivnih sastojaka.

Toniranje otklanja tragove preparata za čišćenje i osvežava kožu istovremeno joj vraćajući prirodnu pH vrednost. 

Preparati za negu hidriraju i obnavljaju kožu, štite je i čine mekom i glatkom. Mnogi od njih sadrže i faktore zaštite od sunca SPF, što je posebno važno tokom leta.

Dermatolozi preporučuju njihovu upotrebu čak i onim danima kad je oblačno jer i tada sunčevi UV zraci mogu oštetiti kožu i uzrokovati njeno prerano starenje. 

Za noćnu negu savetuju se kreme koje osim što pružaju hidrataciju sadrže i sastojke poput esencijalnih masnih kiselina, oligoelemenata i hranljivih materija koji podstiču proces regeneracije ćelija i pospešuju čišćenje dubinskih slojeva epiderma. 

Promo

 

Posebnu pažnju trebalo bi posvetiti najosetljivijem predelu, koži oko očiju, koji je najpodložniji lošem uticaju spoljnih faktora.

Ova regija je delikatna jer nema lojnih žlezda, koža je veoma tanka i lako dolazi do dehidracije, što zajedno sa treptanjem doprinosi bržem stvaranju bora.

Koža s vremenom gubi elastičnost i sposobnost zadržavanja vlage, te je potrebno uvesti i jutarnju i večernju negu specijalnim kremama i serumima koji će je aktivnim sastojcima dodatno nahraniti. 

L’ADRIA krema za područje oko očiju bogate kremaste strukture obezbeđuje dugotrajnu hidrataciju i mekoću kože i smanjuje otečenost i vidljivost bora zahvaljujući aktivnim komponentama cveta mimoze, maslinovog skvalana, kofeina i algi Jadrana.

Pogodna je za sve tipove kože, uključujući i osetljivu. 

Promo

 

L’ADRIA Eye patches, biorazgradivi gel jastučići za područje oko očiju sa hidratantnim revitalizujućim serumom, umiruju kožu, smanjuju podbulost i daju efekat liftinga. 

L’ADRIA Harmonizing krema za mešovitu i masnu kožu uspešno obnavlja kožnu barijeru, balansira lučenje sebuma i preventivno deluje na uzroke komedona i hiperpigmentacije. Obezbeđuje ujednačen i matiran ten. 

L’ADRIA Instant revitalizing serum obezbeđuje trenutnu revitalizaciju svih tipova kože, prodire u duboke slojeve i trenutno smanjuje vidljivost bora.  

L’ADRIA Regenerative krema namenjena je suvoj i mešovitoj koži, koja se brzo regeneriše zahvaljujući algama iz morskih dubina Jadrana. 

Sve L'Adria proizvode možete pronaći na www.ladria.rs, kao i po uvek povoljnim cenama u prodavnicama DM.

Komentari. (0)

Loading