Maša Memedović

Maša Memedović ima savršenu frizuru ali boja kose... Ovako se tokom leta niko ne farba (foto)

Autor:

12.07.2024 15:32

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Kosa Maše Memedović doživela je pravu transformaciju



Sa vrelim letnjim danima vreme je za velike promene, pa je tako frizura Maše Memedović doživela potpunu transformaciju, kojom se influenserka pohvalila na društvenim mrežama.

Ekscentričan modni stil mladu devojku izdvaja iz mase njenih vršnjakinja, a ovog puta otišla je korak dalje pa je odlučila da ofarba svoju prirodnu boju kose.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Na Mašinom profilu na pomenutoj društvenoj mreži često možemo videti fotografije i video-zapise sa raznih putovanja, gde joj društvo prave suprug ili otac.

Ponekad Memedovićeva ćerka napravi izuzetak, pa podeli i neku odevnu kombinaciju ili promenu imidža, pa je ovog puta zaintrigirala upravo jednom takvom.

Ćerka proslavljenog novinara novom frizurom pohvalila se na TikToku, gde ima armiju fanova koji su složni u tome da joj ova promena veoma prija.

Pročitajte Hleb kakav još niste probali - Maša Memedović ima recept koji ćete odmah isprobati

- Ja kad se ofarbam u tamnije i isfeniram na unutra - napisala je Maša u opisu pomenutog snimka.

Naime, kosa Maše Memedović sada je crne boje, a među komentarima se mogu pronaći oni koji tvrde da se samo ona tokom letnjih visokih temperatura farba u tamnije, umesto u svetlije nijanse.

A frizura je tek posebna priča... Pošto ima dugu i svilenkastu kosu, Memedovićevoj mezimici blagi talasi savšreno pristaju.

Kako se vama sviđa ova transformacija?

 

@mashamemedovic

NEW HAIR WHO DIS 💇🏻‍♀️IG : @zvezdanahair ♬ original sound - Mia Negovetic

 

Komentari. (0)

Loading