Viktorija Bekam

Ovu namirnicu Viktorija Bekam koristi za mršavljenje, košta 150 dinara, a daje vidljive rezultate

Autor:

15.07.2024 18:37

Foto: Neilson Barnard / Getty Images

Foto: Neilson Barnard / Getty Images

Za besprekoran izgled Viktorije Bekam



Pored brojnih kvaliteta kojima renomirana modna kreatorka može da se pohvali, savršen izgled Viktorije Bekam je nešto na čemu bi mnogo mlađe dame mogle da joj pozavide.

Frazer Harrison/Getty Images

 

Naime, za besprekoran izgled Viktorije Bekam zaslužni su redovni treninzi, zdrava ishrana, ali i namirnica koju svakodnevno koristi, a koja se u Srbiji može kupiti za manje od 200 dinara. 

Pročitajte Prsten mu nikada nije vratila, živeli su u vili njenih roditelja - Ovaj čovek bio je verenik Viktorije Bekam (foto)

Supruga Dejvida Bekama dan započinje sa nekoliko kašika jabukovog sirćeta, prenosi "Gracija". Ova jeftina namirnica koja se koristi kao dodatak salatama čini izgled Viktorije Bekam savršenim. 

Viktorijinu teoriju podržala je i nauka. Nedavna istraživanja pokazala su da je konzumiranje jabukovog sirćeta i te kako efikasno i da se može izgubiti i do šest kilograma za tri meseca. 

Naučnici smatraju da jabukovo sirće ima povoljan uticaj na skidanje kilograma, jer utiče na metabolizam delujući tako na enzime koji su ključni za varenje i povećanje hormona koji se odnosi na sitost. 

U istraživanju koje je bilo objavljeno u "BMJ Nutrition, Prevention and Health" otkriveno je da su oni koji su konzumirali jabukovo sirće izgubili na težini isto kao ljudi koji su uzimali lekove protiv gojaznosti.

Ipak, vredi napomenuti da postoje stručnjaci koji smatraju da treba biti oprezan jer su u studijama korišćene male količine jabukovog sirćeta, te da veće količine nisu preporučljive. 

Budući da je izgled Viktorije Bekam godinama perfektan treba joj verovati na reč kada kaže da se tajni sastojak koji će vaš stomak učiniti ravnim nalazi na kuhinjskim policama. 

Komentari. (0)

Loading