Dragana Katić

58 godina i beli kupaći na plažama Jadrana, Dragana Katić ove godine nema konkurenciju

Autor:

20.07.2024 20:40

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Kupaći Dragane Katić smeo je izbor



Dragana Katić oduvek je važila za jednu od najlepših voditeljki, pa čak i sada u šestoj deceniji mnoge dame joj zavide na izgledu. Voditeljka emisije „Nikada nije kasno“ trenutno pauzira od snimanja, pa je spakovala kofere i iz Beograda otišla na primorje.

Dok lepa brineta uživa u krstarenju morem i sa svojim pratiocima deli prelepe kadrove, u fokusu je kupaći Dragane Katić.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Ona je ovaj put odabrala jednodelni model koji mnoge žene vole, doduše u boji koju, s druge strane, i izbegavaju jer otkriva svaku nesavršenost.

Ali, voditeljka je preko kupaćeg obukla komad koji bi svaka žena trebalo da spakuje kada ide na more – pareo.

Pročitajte Dragana Katić ima najtrendi haljinu leta, istovremeno ističe atribute i prikriva višak (foto)

Ovaj komad garderobe savršeno prikriva nedostatke i učiniće da se osećate samopouzdano dok šetate plažom, a pri tom ste u isto vreme savršeno stilizovane.

Instagram

 

Kupaći Dragane Katić, uparen sa pareom u istoj boji, iskombinovan sa slamnatim šeširom i zlatnim japankama čine se kao kombinacija koja garantuje najviše ocene modnih stručnjaka, zar ne?

Instagram

 

 

Komentari. (2)

Loading
Džes

21.07.2024 22:55

Joj zbog ovakvih sto ih hvale dosje mi da posaljem slike zena koje izgledaju stvarno mladoliko kao devojke a njenih su godima ona je sva uradjena i dzabe.

Zorka

22.07.2024 09:46

Ja mislim od silnih korekcija sto je uradila ,ona ni samu sebe ne poznaje.