Miljana Gavrilović

Žena puna samopouzdanja: Miljana Gavrilović nakon tri porođaja u ovakvom kupaćem (foto)

Autor:

25.07.2024 10:21

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Kupaći Miljane Gavrilović smeo je izbor, da li biste smeli da ga ponesete?



Miljana Gavrilović ponosna je mama tri anđela. Petogodišnja Miona i trogodišnji Vukadin u januaru ove godine dobili su društvo za igru kada je u njihov dom stigla sestra po imenu Hristina.

Glumica trenutno uživa u porodičnim trenucima na letovanju, odakle objavljuje prelepe fotografije, na kojima je najviše pažnje privukao kupaći Miljane Gavrilović.

Dalibor Danilović

 

Miljana je pozirala sa mlađom ćerkom u naručju, pritom ne skidajući široki osmeh sa lica.

Uz kupaći kostim roze boje, glumica je uparila slamnati šešir, dok je njena ćerkica pratila mamin stajling u roze haljinici i sa simpatičnim naočarima za sunce.

Pročitajte Pravo je vreme da probate posne lazanje, recept Miljane Gavrilović položio test kod najvećih gurmana

Mama troje mališana na jednom od Instagram storija obećala je da će se vratiti treninzima, jer i dalje nije zadovoljna kako trenutno izgleda.

Ipak, njeni pratioci smatraju da za tim nema potrebe, i da iako iza sebe ima tri porođaja, izgleda fenomenalno.

Instagram

 

Podsetimo, Miljana je neposredno pred treći porođaj za naš magazin govorila o dolasku bebe na svet, te otkrila da li planiraju ponovo da se ostvare kao roditelji.

- Miloš i ja smo oduvek priželjkivali veliku porodicu. Kad je Vukadin napunio dve godine, znali smo da je vreme da razmišljamo o trećoj bebi. Trudnoća mi se desila u pravom trenutku, jer sam već završila snimanja filma i serije.

Pročitajte Miljana Gavrilović za Gloriju otkriva - Pred porođaj sa Hristinom imala sam samo jednu želju

Želja mi je da jednog dana imam dve devojčice i dva dečaka. Dok nismo saznali pol bebe, bilo mi je svejedno, ali je moja ćerka poželela sestru i, eto, želja će joj se ostvariti, mada sam joj rekla da brat ili sestra ne mogu da se naruče.

Ipak, verujem da se sve sudbinski namesti, kad imaš snažnu želju, onda prizoveš ono što želiš. I naše familije su veoma srećne i jedva čekaju januar - izjavila je glumica tada.

Komentari. (0)

Loading