Nega lica

Ova namirnica košta 50 dinara, svaka kuća je ima, a osvežava i podmlađuje bolje nego najskuplje kreme

Autor:

25.07.2024 17:35

Foto: Photo by S O C I A L . C U T on Unsplash

Foto: Photo by S O C I A L . C U T on Unsplash

Nega lica u kućnim uslovima nekada najviše prija, kako zbog uštede, tako i zbog vremena, evo jednog trika koji će vam dobro doći



Sjajna i zategnuta koža san je svake žene. Zarad jedrog i lepog izgleda pripadnice lepšeg pola daju velike sume novca, kako na tretmane, tako i na kreme.

Dobra vest je da nega lica ne mora uvek da bude skupa, već svež i negovan izgled možete postići brzo i lako, a sastojak svako od nas ima u frižideru.

Shutterstock

 

Namirnica koju možete da iskoristite u svojoj beauty rutini je krastavac, a evo na koji način najefikasnije deluje.

Krastavac podelite na dva dela, zaledite ga preko noći, pa će vam ujutru za razbuđivanje prijati više nego šoljica kafe.

Pročitajte Žena puna samopouzdanja - Miljana Gavrilović nakon tri porođaja u ovakvom kupaćem (foto)

Započnite masažu lica krastavcem koja će poboljšati cirkulaciju i doprineti svežem izgledu. Smanjuje jutarnju nadutost, izražene pore, crvenilo i podočnjake.

Obraze masirate od unutra ka spolja, ne trljate napred-nazad. Predeo oko očiju masirajte od nosa prema ušima - tu je najtanja koža, stoga pažljivo, može se javiti crvenilo, ali će brzo proći.

 

 

Zaleđeni krastavac možete staviti i na kapke, koliko možete da izdržite, budući da zbog hladnoće u prvi mah može da bude neprijatno.

Na kraju utrljajte ostatke, a nakon par minuta možete naneti uobičajenu hidratantnu kremu.

Ovo je jedan od omiljenih beauty trikova za negu lica, posebno zbog činjenice da je pristupačan svačijem budžetu i da su rezultati odmah vidljivi.

Pišite nam da li ste isprobali.

Komentari. (0)

Loading