Savršena nega kose tokom leta uz sjajne preparate i veliko sniženje u Lilly drogerijama

Autor:

06.08.2024 11:11

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Veliko letnje sniženje preparata za negu kose u Lilly drogerijama



Nega kose tokom leta jednako je važna kao i briga o koži. Treba imati u vidu da se letnji rituali razlikuju od procedura i tretmana koje praktikujemo u ostalim periodima godine jer sunce diktira svoja pravila.

Visoke temperature, morska so i češće izlaganje intenzivnim sunčevim zracima kosu čine dodatno osetljivom i dovode je do stresa. Drugim rečima, do isušivanja, popucalih krajeva, promene boje i najvećeg bauka – dehidratacije.

Shutterstock

 

Uz pravilnu negu kose tokom leta možete da izbegnete sve ove probleme, a u tome će vam pomoći i Lilly. Ako još niste otišli na more ili vam treba nešto kvalitetno za svakodnevnu upotrebu, obavezno posetite neku od Lilly drogerija, jer je u toku veliko sniženje.

Naime, od 5. do 18. avgusta sniženo je SVE za negu kose do čak 30 posto. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku, a Gloria i Lilly predlažu vam nekoliko sjajnih preparata.

Shutterstock

 

Gliss Nourish maska za kosu 400 ml 4 u 1 je hranljivi puter za stvaranje mikroveza u kosi sa "haptiq" sistemom i marula uljem za slamnatu, oštećenu kosu. Posle upotrebe ove maske biće nahranjena, glatka i sjajna.

Palette Intensive Color Creme boja za kosu C10 Artic Silver Blond sa ultimativnom keratin-tehnologijom pruža dugotrajnu, veoma intenzivnu boju i blistavi sjaj. Neguje kosu i štiti intenzivne pigmente za maksimalnu blistavost boje. Ledena srebrnoplava nijansa odgovara svetloplavoj, srednje plavoj i svetlosmeđoj boji kose.

Taft puder za volumen kose 10 gr predstavlja inovativan i revolucionarni proizvod, specijalno dizajniran kako bi ravnoj i beživotnoj kosi pružio volumen. Zahvaljujući formulaciji sa ultramlevenim prahom, ovaj puder učvršćuje kosu i povećava volumen, bez slepljivanja, za ultrajak nivo učvršćivanja.

Na popustu od 30 posto su i ostali proizvodi za negu kose, sve do 18. avgusta, pa svratite u najbližu Lilly radnju i potražite ih.

 

Komentari. (0)

Loading