Marija Veljković

Marija Veljković pokazala lice bez trunke šminke, ovo je realno stanje kože

Autor:

09.08.2024 17:45

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Lice Marije Veljković bez šminke izgleda ovako, niko nije ravnodušan



Marija Veljković dobro je poznato TV lice. Lepa plavuša neguje prirodan izgled, no ipak smo navikli da je gledamo maksimalno sređenu i sa scenskom šminkom.

Budući da trenutno boravi na letovanju, voditeljka je u mnogo opuštenijim izdanjima, te je i lice Marije Veljković često bez šminke, što je ona sada i pokazala svojim pratiocima.

 

 

Naime, ona je objavila fotografiju na kojoj nema ni gram make-upa, što je izazvalo lavinu komentara. Većina pratilaca smatra da lice Marije Veljković bez šminke izgleda mlađe i svežije, pa nije ni čudo što je dobila mnoštvo komplimenata kako od žena, tako i od muškaraca.

„Tebe kada je Bog stvorio nije štedeo“, „Ne videh ništa šarmantnije od tebe“, „Prirodna lepota“ samo su neki od komentara koji su osvanuli na njenom Instagram profilu.

Pročitajte Iz kuhinje Marije Veljković stiže predlog za ukusan ručak, ovako pripremljena pasta ne goji

Marija i te kako vodi računa o svom izgledu i pazi šta jede kako bi održala vitku liniju, ali u njenom dnevnom rasporedu nalaze se i tretmani lica koji očigledno daju fenomenalne rezultate.

Voditeljka je svojevremeno na Instagramu otkrila i da koristi serume protiv suvoće kože, protiv nepravilnosti i protiv fleka, a njen trik je da ih pomeša s vitaminom C i hijaluronskom kiselinom.

Instagram

 

Sada i mi želimo da isprobamo.

Komentari. (0)

Loading