Danica Maksimović

Danica Maksimović (71) u belom bikiniju ruši stereotipe (foto)

Autor:

13.08.2024 11:40

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Kupaći Danice Maksimović svi na plaži su gledali, evo kako izgleda u osmoj deceniji



Danica Maksimović 24. januara napuniće 72 godine, ali po njenom izgledu mnogi ne bi mogli ni da pretpostave. Glumica je oduvek bila na listama najlepših žena, a ako je suditi po najnovijim fotografijama, titulu i dalje opravdava.

Vrele avgustovske dane glumica provodi na zasluženom odmoru odakle se oglasila, kada je kupaći Danice Maksimović privukao dosta pažnje.

 

 

Glumica je na plaži zablistala u belom dvodelnom kupaćem kostimu, koji se ni mnogo mlađe koleginice ne bi usudile da ponesu. Kupaći Danice Maksimović istakao je njenu vitku liniju koju u osmoj deceniji ponosno ističe.

Dok se glumica opuštala pored mora, sa sunčanim naočarima i osmehom na licu, komplimenti na račun njene figure stizali su na njenu adresu.

Pročitajte Najlepše dvorište Beograda - Danica Maksimović se ponosi svojom baštom, svaki cvet je sama zasadila (foto)

Na pitanje kako joj polazi za rukom da u 71. godini održava takvu liniju, glumica je u više navrata odgovorila da je tajna u umerenoj fizičkoj aktivnosti, odricanju, ali pre svega u nezi.

- Hteli bi da budem baba, ali ja duhom to nisam. Po krštenici možda jesam, ali se tako ne osećam. Dobijam dosta pozitivnih komentara, ali ima i negativnih, zločestih.

Instagram

 

Ljudi kažu šta će njoj da u ovim godinama pokazuje telo u kupaćem kostimu. Pa kako da uđem u džakuzi u skafanderu?!

Imam dobru liniju jer vežbam dva-tri puta nedeljno. Rastežem se u krevetu, idem na pilates i jogu. Mogu da uradim špagu i most iz mesta, i to bez zagrevanja.

Umem i stoj na rukama, kolut napred i nazad, salto... Nije mi teško jer to sve radim odmalena. Ako čovek želi da ima zategnute mišice, lep ten i da bude zdrav, mora i da vežba. Mora da vodi računa i o ishrani - otkrila je glumica jednom prilikom.

 

Komentari. (0)

Loading