Ana Ivanović

Ovakvu je još niste videli: Ana Ivanović kao sirena na steni, mini bikini ostavio bez daha celu Ibicu

Autor:

14.08.2024 14:45

Foto: Brax

Foto: Brax

Kupaći kostim Ane Ivanović osvojio i Ibicu i internet



Društvene mreže i ove sezone su tradicionalno rezervisane za letnje razglednice, koje kao da se takmiče koja će biti lepša, egzotičnija ili vrelija. Osim uobičajenih morskih prizora, tome svakako doprinose i - morski autfiti.

I tu je teško napraviti selekciju najboljih izdanja. No, kupaći kostim Ane Ivanović svakako ulazi u najužu konkurenciju, jer je u takvoj varijanti ne viđamo baš često.

Facebook

 

Ovogodišnji odmor počela je “bavarskim letom”, kako je napisala na Instagramu uz fotografije sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom, gde im “prave društvo” prelepi krajolici tog dela Nemačke.

Potom su se uputili u Španiju. Sezona je u punom jeku, a zanosna Beograđanka ima kuću na Majorki, pa u tom raju mogu da uživaju kad god požele.

Pročitajte Za letnjom haljinom Ane Ivanović žene su načisto poludele, svi se pitaju gde mogu da nađu takav model

Ni Ibica nije daleko. Ana se svojim brojnim pratiocima javila i sa tog mondenskog ostrva, zaustavivši dah svima, naročito jačem polu, u impresivnom letnjem izdanju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Mini bikini, stena, more koje se peni oko nje – prava sirena! Nije ni čudo što je prizor za svega nekoliko sati osvojio više od 13.000 lajkova, a kupaći kostim Ane Ivanović “osvojio je” i zavidan broj komplimenata.

Bronzani ten i besprekorna silueta došli su do punog izražaja u elegantnom dvodelnom modelu tamnoroze boje, a mnogi su prokomentarisali da nekadašnja teniska princeza nikad bolje nije izgledala.

Komentari. (0)

Loading