Dragana Mićalović

Neprepoznatljiva: Spremite se za potpuno drugačiju Draganu Mićalović (foto)

Autor:

15.08.2024 13:01

Foto: M.M.ATAImages

Foto: M.M.ATAImages

Frizura Dragane Mićalović dopala se njenim pratiocima



Dragana Mićalović važi za jednu od najlepših domaćih glumica. Ona neguje prirodan izgled i ne eksperimentiše mnogo kada je reč o boji i dužini kose, pa je upravo zato njena najnovija fotografija iznenadila pratioce.

Frizura Dragane Mićalović potpuno je drugačija od onoga što smo do sada od nje navikli, a izgleda da ni sama ne može u potpunosti da se navikne na promenu.

Luka Šarac

 

"Dragi moji, je l' ste spremni za veliku promenu? Sviđa mi se, ali kako ću da se naviknem", upitala je glumica pratioce, a potom pokazala kratku crnu frizuru sa šiškama. 

Iako su mnogi u prvi mah bili iznenađeni transformacijom, složili su se da je frizura Dragane Mićalović pravo osveženje.

Pročitajte Dragana Mićalović ima frizuru leta, gotova za minut, a efekat je fenomenalan

Ipak, ubrzo je već na sledećem Instagram-storiju Dragana neke možda i razočarala kada je pokazala da je zapravo reč o perici.

Dragana za sada ostaje dugokosa brineta, koja je uvek bila inspirativna damama kada je reč o frizurama.

Instagram

 

Žene sa bujnom kosom znaju koliko može biti izazovno imati lepo stilizovanu kosu tokom leta, a nedavno smo na njenom profilu videli savršenu ideju za urednu frizuru.

Naime, ona se odlučila za pletenicu koja je jedan od neprolaznih letnjih trendova i pravi se za svega nekoliko minuta. Dragana je odabrala varijantu niskog repa sa takozvanim zavesa-šiškama koja je idealan izbor kada želite da za kratko vreme postignete modernu frizuru.

 

 

 

Komentari. (0)

Loading