Ceca Ražnatović

Starenje se mora zaustaviti: Ceca Ražnatović podvrgla se ovom tretmanu, videli smo svaki korak procedure

Autor:

30.08.2024 13:25

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Tretman Cece Ražnatović daje fenomenalne rezultate, žene njenih godina ga obožavaju



Izgled Cece Ražnatović (51) konstantno je pod lupom javnosti. 

Koje je sve estetske korekcije imala, kakvu frizuru ima, da li je nabacila koji kilogram viška, sve to već godinama ne prolazi nezapaženo, pa tako ni tretman Cece Ražnatović kome pribegavaju mnoge dame njenih godina.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Muzička zvezda nikada nije krila koliko pažnje posvećuje nezi, koju je prepustila rukama stručnjaka zahvaljujući kojima u šestoj deceniji izgleda znatno mlađe.

Poznato je da pevačica nije pristalica treninga, te za vitku liniju može da se zahvali genetici, ali i najnoviji tretman Cece Ražnatović daje fenomenalne rezultate.

Pročitajte Ovu pesmu Ceca Ražnatović nije želela da snimi, postala je planetarni hit (video)

Pomenuta procedura ne samo da je dobra u borbi protiv celulita, već je idealna i za mladolikost kože lica, skidanje staračkih pega, uklanjanje bora i flekica na koži.

Endosfera tretman kome se pevačica podvrgla zaslužan je za njene zategnute noge, ali i za lepotu lica.

Instagram

 

Instagram reels printscreen

 

Nakon endosfera tretmana, Ceca je uradila i laminaciju trepavica, odnosno lash lift koji daje prirodnim trepavicama dugotrajnu izvijenost, čini pogled otvorenijim, a oči većim.

Inače, Ceca Ražnatović nikada nije krila da je imala izvesne estetske korekcije, naprotiv. Jednom prilikom u emisiji "Ceca Show" imali smo prilike da vidimo kako je izgledala njena operacija koja je trajala čak osam sati.
Iako pevačica nije otkrila koju operaciju je tačno radila, budući da je ležala sa steznikom preko grudi, pretpostavlja se da je radila smanjenje grudi.

 

Komentari. (1)

Loading
Lucija

06.09.2024 01:41

Blago njoj ,sve si to može priuštiti.Sigurno uživa u svim tim tretmanima.I ja bih na njenom mjestu.Prvo bih si napravila fejslifting,onda bih si obrve dala iscrtat,.onda bih si tijelo svim mogućim tretmanima (kozmetičkim i operacionim )dala dovesti u red jer ne volim više vježbati(nemam volje više),onda bih si napravila lijepe nokte,umijetne(još nikada nisam),onda bih si kupila prelijepe haljine, hlače kapute i torbe,i onda bih se pravila važna,jer nisam.Hahahahaaaaaa,šalim se.A možda i ne??????