Nataša Bekvalac

Nema štikli, izazovnih haljina i jake šminke: Ovako izgleda Nataša Bekvalac kada ne zna da je snimaju, kao svaka druga žena (foto)

Autor:

31.08.2024 18:30

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Izgled Nataše Bekvalac privatno je sasvim drugačiji, evo šta nosi kada ne ide na snimanja



Izgled Nataše Bekvalac privlačio je pažnju otkako je zakoračila na muzičku scenu, a ni danas nije ništa manje glamurozna.

Novosadska barbika na sceni i u spotovima osvaja atraktivnim kostimima koji ističu njenu zanosnu figuru, a tu su jaka šminka i moćne frizure.

M.M./ATAImages

 

Međutim, lepa plavuša privatno bira sasvim drugačija izdanja, pa ćete je retko sresti skockanu od glave do pete.

Pevačica je sinoć na koncertu Senide uživala u društvu prijatelja i to u potpuno ležernom izdanju.

Pročitajte Jedina sestra Bekvalac koja je sačuvala brak - Ovo je tajanstveni muž Dragane Bekvalac (foto)

Nataša se pojavila bez šminke, sa kosom pokupljenom u rep u kežual stajlingu. Ona je nosila belu laganu košulju, farmerke i patike, pa je neometano mogla čitavo veče da igra uz omiljene pesme.

Iako je izgled Nataše Bekvalac koji privatno neguje potpuno drugačiji od onog što viđamo na televiziji, njena lepota je neosporna, a mnogi smatraju da bez šminke u ležernom izdanju izgleda kao tinejdžerka.

Gloria

 

Zanosan izgled Nataši Bekvalac nije pao s neba, već na tome može da zahvali redovnim treninzima i zdravoj ishrani. O svojim navikama u ishrani pevačica je svojevremeno govorila za medije.

- Više nema govora o tome da mogu da jedem šta hoću i kad hoću ili da ne vežbam ništa. Pre 15 godina mogla sam da kažem da mi je to samo genetika, ali sada su se stvari promenile.

Pročitajte Ćerka ju je uveliko prestigla - Evo koliko je visoka Nataša Bekvalac

Svaki dan imam tačan plan - znam kakvu hranu treba unositi, koliko vode treba popiti i koliko bi trebalo da se krećem. Moram da budem u top-formi u svakom trenutku.

Iz jelovnika je izbacila pojedine namirnice i uspela je da smrša čak 10 kilograma za mesec dana.

- Izbacila sam pecivo, krompir, soju, pasulj, boraniju, testeninu, grašak, pirinač, grickalice, slatkiše i sokove. Voće sam jela samo nedeljom.

Tako sam uspela da skinem višak kilograma za kratko vreme - rekla je Nataša jednom prilikom.

Komentari. (1)

Loading
Lucija

06.09.2024 01:12

Uvijek izgleda odlično,a kada je bez šminke kao djevojčica.Žena je toliko prirodna,nježna,iskrena,ma ,divna.Ona i nije za udaju,ona je stvorena da vječno uživa u slobodi i životu.Bez ikakvih sputavanja.Kao dijeca.