Nega kose

Kosa o kakvoj ste oduvek maštali: Boje iz linije Garnier Olia su intenzivne, dugotrajne i poboljšavaju kvalitet vaše kose

Autor:

09.09.2024 07:00

Foto: Promo

Foto: Promo

Boje za kosu Garnier Olia su intenzivne i dugotrajne



Danas su nam dostupne boje za kosu u svim mogućim nijansama, a bezbroj je i brendova koji ih nude. Uglavnom se držimo onih koji su opravdali naše poverenje, pa smo im verni godinama.

Ako se brinete zbog čestog bojenja koje na duže staze može da ošteti kosu, preporučujemo liniju Garnier Olia, a u nastavku priče objasnićemo vam i zbog čega.

Promo

 

Boja bez kompromisa 

Brinete se zbog čestog bojenja kose? Garnier Olia već godinama pruža transformaciju boje uz istovremenu negu, zahvaljujući snazi ulja. Zaboravite na kompromise, Olia vam pruža oboje: intenzivnu, dugotrajnu boju i vidljivo poboljšan kvalitet kose.  

Promo

 

Tajna je u formuli sa 60% ulja!

Dok se ulja obično nalaze u balzamima, Olia ih koristi u samoj kremi za bojenje. Formula sa čak 60% ulja omogućuje boji da prodre duboko u vlas, kako bi pospešila njeno delovanje. Rezultat? Boja koja traje i do 8 nedelja* i prekriva sede do 100%.

Moćna formula u kombinaciji sa balzamom nakon bojenja hrani kosu, ostavljajući je neverovatno mekom, glatkom i do 3 puta sjajnijom**. 

* instrumentalni test

** instrumentalni test

Promo

 

Nežno iskustvo bojenja 

Bojenje kose ne mora da bude neugodno. Olia je bez amonijaka i pruža prijatno iskustvo bojenja uz nežan cvetan miris. Baršunasta tekstura kreme za bojenje lako se nanosi i ne kaplje, dok balzam nakon bojenja ne sadrži silikone za kosu prirodnu na dodir.

Olia pruža osećaj komfora za skalp tokom celog procesa bojenja, čak i za osetljivu kožu glave.

Promo

 

Garnier Olia je sinonim za kvalitet, što može da dokaže i Nina Badrić. Velika muzička zvezda postala je ambasadorka brenda za ceo region.

Popularna pevačica nedavno je iznenadila javnost novim imidžom. Kratka kosa joj sjajno stoji, mnogi kažu i da ju je podmladila. Izgleda kao na početku karijere, kada je nosila upravo takvu frizuru.

Nina koristi boje za kosu sa potpisom Garnier Olia jer su prirodne i bez amonijaka, a rezultatima je više nego zadovoljna. Zašto ih i vi ne biste probali, ako već niste?

Otkrijte paletu nijansi i pronađite svoju idealnu Olia boju!

Komentari. (0)

Loading