Rada Manojlović

Rada Manojlović iznenadila drastičnom promenom: Novi izgled šokirao fanove (foto)

Autor:

12.09.2024 21:45

Foto: Dejan Milićević

Foto: Dejan Milićević

Kosa Rade Manojlović uvek je bila duga i plava, a sada se odlučila za promenu



Rada Manojlović je poznata po tome što godinama neguje prirodnu, dugu plavu kosu. Pevačica je svojim fanovima priredila veliko iznenađenje kada je na društvenim mrežama osvanula fotografija na kojoj se vidi njen drastično izmenjen izgled.

Poznata po tome što retko eksperimentiše sa stilom, ovoga puta je odlučila da skrati kosu i oboji je u crno. Nova kosa Rade Manojlović odmah je izazvala podeljene reakcije.

Instagram screenshot/@radamanojlovic

 

Njena nova frizura, paž sa šiškama, prati aktuelne modne trendove, ali su se mišljenja njenih fanova na Instagramu razlikovala.

Dok su jedni oduševljeni promenom, drugi smatraju da je Rada prepoznatljiva upravo po svom pređašnjem, prirodnijem izgledu, dugoj plavoj kosi s kojom često ni sama ne zna šta će, pa je zavodljivo zamahuje tokom gostovanja i nastupa.

Pročitajte: Sada će da krenu osude - Dečko Rade Manojlović oženjen?

Neočekivana promena definitivno je privukla pažnju, piše portal Star, a mnogi veruju da joj novi stil odlično pristaje, dok drugi nisu sasvim sigurni. Da li je napravila pun pogodak, ostaje da vidimo. Kosa Rade Manojlović svakako je - nešto drugačije.

Komentari. (0)

Loading